Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 1 December 2011

Előző bejegyzésben feltett kérdésre egy kis kiegészítés

A (C) hullám végének ideális zónája az ábrán jelzett téglalap által meghatározott árszint (idő nem!). Nekem úgy tűnik nagyon felgyorsult a piac, lehet már nem húzzuk sokáig.

11 comments:

  1. Azon gondolkodtam, hogy ha a mai maxról BUX hatiban 5 hullámban mentünk lefele (holnap délben még megerősítés kaphatunk enyhe forgalmú lassan emelkedő délelőtt formájában), ez jelentősen leszűkíti a lehetséges verziók számát egyre :


    http://kepfeltoltes.hu/view/111201/BUX11126012012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  2. (Itt nem számolnék még olyan eshetőséggel, hogy egy meredek esés része lenne a mai esés.) Ez a lefele 5 hullám viszont kijelöli az [a]-t és [b]-t, mint egy harmadik hullám már megtörtént alhullámait. Mi jöhet most ez alapján ? Szerintem holnap délben emelkedés 17.400-17.500 környékére például, majd holnap/hétfőn 17.000 alá mennénk. Majd utána még egy ucsó felfele emelkedés. Nektek milyen egyéb verzió jut még eszetekbe BUX hatira ?

    ReplyDelete
  3. (ja igen, a holnapi emelkedés után egy mélyebb retrace számítanék, tehát "17.000 alá" => 16.800 alá inkább, mint piros 4 célár)

    ReplyDelete
  4. Szia Lacika!

    Nézem az ábrád, forgalom alátámasztja az ED-t, de az MACD nem egyértelmű. 24,52,18-at szoktam használni, lehet az igen, alátámasztaná. Mintha 1 hullámban meglenne(lehetne) a dupla ZZ. Célárad rendben lehet én is arra a zónára számoltam ki a lehetséges célárat.
    Emelkedés (?), gondolom a b hullámra gondolsz. Várnék egy háromszöget, túl gyors a folyamat, lassulnia kellene, erre pedig a háromszög jó, de akkor nem megy magas retracere.

    Nézegetem, lehet még egy másik verzió, LD indulás, korrekció, most egy 3/4 megy. a=3/1, b=3/2

    Miért gondolkozom ebben, mert a MACD miatt inkább egy expanded ED-t tudok elképzelni, érdemes ilyenkor a hati helyett a buxot figyelni.

    Gratula, jó elképzelés, az ED-re adom én is a nagyobb esélyt :o)A másikat csak figyelném, ha ki kell lépni a poziból, amit az ED-re építettem.

    Majd hétvégén megnézem, ha addig a főnök (piac) nem igazolja vagy írja felül:o)

    A mostani mozgás nekem nagyon gyors, de lehet régen merültem el benne.

    ad

    ReplyDelete
  5. Köszi Ad a válaszod ! Közben csülkös babfőzelék főzés közben eszembe jutott még egy verzió :


    http://kepfeltoltes.hu/view/111201/BUX11126012013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ez nekem a hosszabb távú célárak, és a macd alapján jobban tetszene, ellene van a piros 2. pont óta felívelő hullám forgalmi szerkezete (viszont a kulcsot nem tudtam megfejteni biztosra - a 16.210 és 17.700 közötti emelkedés szerkezetét (3 vagy 5 hullám ? ), Ad, hétvégén rá tudnál nézni léci ? Köszi). A jó hír, hogy mindkét általam említett verzió útja hasonló a következő 2 napra.

    ReplyDelete
  6. recepted ne felejtsd el, azt hiszem rajtam kívül más is igényli majd, hogy nekünk is megcsináld :o)))) ad

    ReplyDelete
  7. ránézek majd, de szerintem 3 (vagy 5-3-5), végre valami amit nem tudsz. :o)

    Hasonló szinten lévő korrekciók térben és időben hasonlatosak (közel egyenlőek), ez vezérlő elv, azaz nagy eséllyel igen, de kivételek vannak!

    ad

    ReplyDelete
  8. Lacika, már épp le akartam feküdni, de most mehetek enni :)

    ReplyDelete
  9. Twer!

    Kaptál tőlem emailt az elmúlt két hétben?
    (Cimballi szerint a freemail megbízhatatlan sok levél nem érkezik meg, nem volt semmiféle visszajelzés részedről, lehet nem kaptad meg?
    Ment: OTP elemzés, Ad+ kérés)

    ad

    ReplyDelete
  10. üdv ad

    Sajna nem kaptam meg ismét, nem tudom mi van. utóbbi 3 napban nem is működik a freemailem, borzasztó nem tudom mi van.

    TWER

    ReplyDelete
  11. Cimballival egyeztettem, ő ragaszkodott hozzá, hogy ne használjak freemailt, mert sok anyaga tűnt eddig el. Ezért jutott eszembe, hogy lehet nálad is ez van. Csinálj egy gmailt és küld meg a címét, akkor átvezetem a listámban.

    ad

    ReplyDelete