Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 4 April 2011

Korlátok

Meglehetősen korlátosan férek hozzá jelenleg a Markershez, ezért a következő hetekben, amíg a helyzetet nem sikerül feloldani kevesebb elemzést fogok feltenni.

Röviden a mai nap. OTP elérte az 5. hullám első célját, ha nem lesz megnyúlt, innen jöhet lefelé az A hullám. MOL esetében a háromszög áll, de lehet, hogy amit pénteken láttunk az nem "túlcsordulás volt", csupán a háromszög C hullámának vége (rossz a számozás), mindkét papír esetében lefelé látok nagyobb teret, így ma a Bux esetében is csökkenésre van nagyobb esély.

11 comments:

  1. üdv imi-boy

    Elliott hullámnál is az a baj hogy plusz mínusz pár % benne van én most pontosan 24200-ra számoltam ki eddig úgy néz ki tartja.

    TWER

    ReplyDelete
  2. üdv

    Amerikába lesz ma kereskedés?

    ReplyDelete
  3. pár % nem zavar, nem keresem soha az alját és a tetejét, inkább akkor nyitok, ha meggyőzően elindul valamerre.
    imi-boy

    ReplyDelete
  4. szerintem ma még emelkedni fogunk 24250-300 közé, főleg ha most még a ricsit is visszahúzzák, és usa is rak egy kicsit a tűzre!
    imi-boy

    ReplyDelete
  5. ..mintha az 5.hullam orason tagozodna...cel 24400-500..itt van egy elozo teto,stoppok kiszedese nem kizart,itt van a hetes es a havi egyes pivot ellenallasi szintek,,,de nem sertodunk meg ha mar innen fordul...A hullam celja piros 3 es 4 kozott...charlie
    http://kephost.hu/image-563C_4D99C433.jpg

    ReplyDelete
  6. Sziasztok!

    Charlieval egyetértek, az 5. hullámnak megnyúltnak kell lennie.

    ad

    ReplyDelete
  7. Szia T!

    1=3, nálam, rosszul látom, nincs markersem.

    ad

    ReplyDelete
  8. ..igen 34ponttal hosszabb az elso igy a harmadik lenne a legrovidebb de szerintem egy ilyen illikvid xarkupacnal ahol soxor 100ponton belul nincs a konyvben 20konti,ennyi ""rugalmassag"" megengedheto lenne.....charlie

    ReplyDelete
  9. üdv

    Egyről ne feledkezzünk meg pontosan a 261 fibó állította meg mind kettő indexnél az emelkedést. A bux már reggel el érte a határidő a délutáni felhúzással.

    TWER

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!

    Elliott szabályrendszere likvid piacokra vonatkozik. Szvsz a bux nem likvid piac, erről korábban már írtam egy bejegyzést. Megnyúlt hullám lett, ideje fordulnia.

    ad

    ReplyDelete
  11. Hát gondoltam hogy nem esünk nagyot de azért 23850köré levártam volna. Nade majd holnap nyitóban =D

    ReplyDelete