Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 4 April 2011

Korlátok

Meglehetősen korlátosan férek hozzá jelenleg a Markershez, ezért a következő hetekben, amíg a helyzetet nem sikerül feloldani kevesebb elemzést fogok feltenni.

Röviden a mai nap. OTP elérte az 5. hullám első célját, ha nem lesz megnyúlt, innen jöhet lefelé az A hullám. MOL esetében a háromszög áll, de lehet, hogy amit pénteken láttunk az nem "túlcsordulás volt", csupán a háromszög C hullámának vége (rossz a számozás), mindkét papír esetében lefelé látok nagyobb teret, így ma a Bux esetében is csökkenésre van nagyobb esély.

14 comments:

 1. üdv imi-boy

  Elliott hullámnál is az a baj hogy plusz mínusz pár % benne van én most pontosan 24200-ra számoltam ki eddig úgy néz ki tartja.

  TWER

  ReplyDelete
 2. üdv

  Amerikába lesz ma kereskedés?

  ReplyDelete
 3. pár % nem zavar, nem keresem soha az alját és a tetejét, inkább akkor nyitok, ha meggyőzően elindul valamerre.
  imi-boy

  ReplyDelete
 4. szerintem ma még emelkedni fogunk 24250-300 közé, főleg ha most még a ricsit is visszahúzzák, és usa is rak egy kicsit a tűzre!
  imi-boy

  ReplyDelete
 5. ..mintha az 5.hullam orason tagozodna...cel 24400-500..itt van egy elozo teto,stoppok kiszedese nem kizart,itt van a hetes es a havi egyes pivot ellenallasi szintek,,,de nem sertodunk meg ha mar innen fordul...A hullam celja piros 3 es 4 kozott...charlie
  http://kephost.hu/image-563C_4D99C433.jpg

  ReplyDelete
 6. Sziasztok!

  Charlieval egyetértek, az 5. hullámnak megnyúltnak kell lennie.

  ad

  ReplyDelete
 7. Sziasztok,


  Csak egy gyors komment
  Charlie, Ad
  Azt a szabályt ne felejtsétek el hogy a 3. hullám soha nem a legrövidebb! =)

  Üdv
  T

  ReplyDelete
 8. Szia T!

  1=3, nálam, rosszul látom, nincs markersem.

  ad

  ReplyDelete
 9. Ha a 03.21 10:00órai csúcsot veszed egynek akkor ok. Én nem azt vettem és úgy már hosszabb ugye. Meglátjuk nekem sincs markersem =)

  ReplyDelete
 10. ..igen 34ponttal hosszabb az elso igy a harmadik lenne a legrovidebb de szerintem egy ilyen illikvid xarkupacnal ahol soxor 100ponton belul nincs a konyvben 20konti,ennyi ""rugalmassag"" megengedheto lenne.....charlie

  ReplyDelete
 11. Megengedhető ha nem elliott hullámokat nézünk. Ha viszont azt számoljuk akkor szigorúan a szabályok szerint van csak értelme szerintem. Amiből amúgy is kevés van sajna.

  T

  ReplyDelete
 12. üdv

  Egyről ne feledkezzünk meg pontosan a 261 fibó állította meg mind kettő indexnél az emelkedést. A bux már reggel el érte a határidő a délutáni felhúzással.

  TWER

  ReplyDelete
 13. Sziasztok!

  Elliott szabályrendszere likvid piacokra vonatkozik. Szvsz a bux nem likvid piac, erről korábban már írtam egy bejegyzést. Megnyúlt hullám lett, ideje fordulnia.

  ad

  ReplyDelete
 14. Hát gondoltam hogy nem esünk nagyot de azért 23850köré levártam volna. Nade majd holnap nyitóban =D

  ReplyDelete