Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 20 June 2022

Bitcoin - folyt. II.

Úgy tűnik most kezdődik csak a korrekció, ami azt jelentheti, hogy még mindig nincs bent a mélypont. Egy északi korrekció után, várhatóan eléri az árfolyam az alsó célzónát.


16 comments:

  1. érdemes elolvasni, propaganda felett, a folyamatok valósága: https://hvg.hu/gazdasag/20220624_Suranyi_Gyorgy_Azt_mondtam_Nagy_Martonnak_megbuktatnam

    ReplyDelete
  2. https://podcasts.apple.com/hu/podcast/zsiday-viktor-ez-m%C3%A1r-a-m%C3%A1sodik-f%C3%A1zis-a-harmadik-t%C3%B6r%C3%B6korsz%C3%A1g/id1615927740?i=1000567853194 - érdemes meghallgatni

    ReplyDelete
  3. Szia Ad! EUR USD paritással milyen valószínűséggel kell számolni? Dolgoztál e ennek a párnak az elemzésén mostanában amit meg tudsz osztani?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Paritást nem várnék most, de egy lekör, új lokális low lehet.

      Delete
    2. Ment a frappe KV tamogatas. Udv. Tamas

      Delete
    3. Jol allna az euronak ha a naposon tudna 1.017 felett zarni. Lenne egy szep hammer ennek a kb 300 pontos bear hetnek az vegen.

      Delete
  4. Koszi! Ugy latom, minden emelkedes egyelore akkor tekintheto korrekcionak es marad a bearish trend napos, hetesen. Mar nagyon varok egy jelre, hogy az EUR bullish ba kezdjen atfordulni. Ez is es az EUR/ GBP is alkalmas szinteken jar egy lehetseges long pozicio felvetelere, szvsz.

    ReplyDelete
  5. a kék jelzés mellett, igen lassan mozog: https://www.tradingview.com/x/iChIIixH/

    ReplyDelete
  6. Szia Ad, lehet kicsit onzo kerdes, de felteszem. A MOL ex div date kb 10. nap mulva lesz. Latsz e kockazatot arra, hogy az arfolyam lejjeb tart vagy jelentosen lejjebb eshet a nyaron ami sztornozna a lehetseges div. % yieldet. A korabban kirakott MOL elkepzelesed ervenyes meg?

    ReplyDelete
  7. Keresem a short jelet, egyelőre nem látom, ha nem LD, akkor nem lesz beesés, pedig az érzet az, hogy lesz

    ReplyDelete
  8. Naposon a higher low-t szepen hozza mar egy eve. Az elmult tizenvalahany napban (06.20 tol) egyre szukulo rangeben mozog, ami elbizonytalanit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. van némi politikai kockázat = orosz olaj, ural-brent marge

      Delete
    2. MOL otlet elvetve, nem tamogatja sem a hangulat sem az arfolyammozgas. Erzesem szerint egy nehez Q2 jelentes szezon jon USA ban ami be fog gyuruzni hozzank is.

      Delete
  9. https://privatbankar.hu/cikkek/reszveny/ideje-leszamolni-azzal-az-illuzioval-hogy-a-gyenge-forint-jo-nekunk--klasszis-podcast.html

    ReplyDelete
  10. BTC - az elmúlt két nap mozgása, már kérdőjeleket hordoz számomra a mélyebb zónák elérésével kapcsolatban.

    ReplyDelete