Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 1 September 2021

Bitcoin

Jó esély mutatkozik a következő időszakban a jelölt célzóna elérésére (minimális új csúcsra futás nem zárja ki a várakozást).


1 comment:

  1. Pf-en írtam:

    OTP, napos, tények:

    - Dupla tető:
    Nincs, még nincs, lehetőség ugyan van, konzervatív tradelés majd 17k alatt (DT-nyakvonal)
    Dupla tető, Agresszív belépő: Nincs, kulcsforduló helyett dobott egy folytatólagos szignált (statisztikai adat 65%-ban folytatólagos bull piacon)Indikátorok:
    - RSI divergencia nincs és nem is volt. Korábban vételi klimax megjelent, de nem adott fordulós jelzést, folytatólagos szignált adott, fel is jött belőle (Dupla csúcsra - eddig)
    - MACD: fordulós divergencia megjelent ugyan, de jelen körülmények között (szűrőfeltételek) 50% eséllyel sem éri el a völgy alját - statisztikailag nem éri meg lőni

    OTP hetes, utolsó gyertya nem zárt:
    - Divergencia lehetőség, de még nem alakult ki, fordulós jelzés sincs.
    Ha valaki ellenállás/támaszokat és emelkedő csúcsokat figyel: egy jelzés volt, ami 17210 környékén adott jelet a beszállóra, mivel nem ment ki a piac új csúcsra, elméletileg még poziban, jelentős mínuszban (Ker ktg-vel együtt közel 800 pont jelenleg)
    https://www.tradingview.com/x/uFY1mW8q

    Gyertya alakzat:
    Rising Wedge: Csak hetesen értelmezhető, triggerelődés nem történt meg.
    Emelkedő csatorna, nem tört, az alja kitartott.

    Magasabb csúcsok, magasabb aljak - ez a trend felismerésének, azonosításának legegyszerűbb szabálya, még nem tört. A trend még long, igaz benne van, hogy bármikor fordul, de erre megerősítés még nem érkezett.


    Funda: Az OTP kapcsán nem keletkezett releváns fundamentális hír, ami még nem épült be a várakozásokba és az árba, fordulatra utaló jel, információ nincs.

    Naposon, vagy felette szakmai alapokon nyugvó belépőt nem látok. Egyedül az MACD div-et kereskedők mondhatják azt, hogy volt jelzésük, de azok nem veszik figyelembe, hogy trendgyertyával mentek szembe, ami a trade hatékonyságát jelentősen erodálja. Minden más szerintem csak gambling, érzelemvezérelt tradelés.
    Szerintem ezek a tények ,ÉS IGEN, egyedileg egy-egy döntés működhet, de nagy számok alapján a statisztikai valószínűség hosszútávon jelenleg még azt mondja, ez még nem SHORT.

    Ha esetleg valakinek van szakmailag alátámasztott belépője, napos vagy a feletti tf-n, azt szívesen meghallgatom, mert nem zárom ki, hogy létezik ilyen, még ha eddig nem találkoztam vele. Jelenlegi tudásom alapján nem látok ilyet.

    ReplyDelete