Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 22 April 2021

KV mellől (EUR/HUF, USD/HUF, EUR/USD, BUX, OTP, Richter)

EUR/HUF

Szépen feljött az indikátor-konfigurációs setup első célzónájába a piac, ugyanakkor a belső szerkezetet figyelve a felfelé mozgás nagyon nagy valószínűséggel nincs készen, ezért ma további lokális csúcs várható.

USD/HUF

A forint gyengülését az ellenállás negyedszer fogta, "gumilabda" effektussal le is fordult. Nagy esélyét látom annak, hogy ma ismét nekimegy az ellenállásnak és fölé is sikerül némileg jutnia.

 OTP

Még mindig a szürke, árnyékzónában a piac.A múlt heti tető felett válna számomra longossá, első célár 14K, 12850 törésével pedig jó eséllyel bearishé, célár 12K tágabb környezete. A számozásra természetesen vannak elképzeléseim, de nincs hozzá megfelelő támogatás az indikátorképeken.

EUR/USD

Az esti felfelé jövetel erős volt, elképzelhető, hogy a korrekció első hulláma lefelé elkészült (A) és most egy B hullám halad északra, ami Dupla Top-ot eredményez majd a grafikonon.

Bux

Egyelőre nem dőlt el, a tervezett határig jött fel:

Richter:

Célzónából szép és megerősített fordulat.

8 comments:

  1. eur huf lokális csúcsot hov érted?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegnapi tető felett, ideális 364 felett egy picivel, de pl ha zárni akarnék, akkor a tegnapi tető felett elkezdeném, mert elemzési szempontból ki lehet sakkozni, hogy kb meddig megy, de kereskedési szempontból már nem éri meg. Egy forint keresztnél 50 fillér tévedés nem sok, ha jön egy nagy, aki elkezd zárni, meg is foghatja az árfolyamot. 356-nál írtam érdemes figyelni az emelkedésre, 57-58-as beszállónál van benne 5-6 HUF (kb 2R), szerintem az már jó (70% esély esetén, sok lövésnél, pl 100 70*2 -30= 110R, azaz 1,1R várható érték (E(R) =1,1R lövésenként) már nagyon jó. Egy korrekció után belelátom a 365-366-ös zónát, de elemzés vs kereskedés más műfaj.

      Delete
    2. 12:45 és 13:45 között figyelném a tetőzést!

      Delete
    3. úgy tűnik az ebéd bezavart, tolódik a csúcs időpontja, vagy tévedtem

      Delete
  2. köszi AD. nagyon úgyfest megcsinálja a 364 et

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) nálam már megvan a fölé szúrás, tető: 364,018 és egy shooting star m15/m30-on
      még mindig lehet benne, de fél 5 után forintban filléreket keresni... minek, megvan a piaci (long zárás) és a mentális(célár, felszúrás) győzelem is.

      Delete
  3. Előre is elnézésedet kérem AD! De TE egy állat vagy! A szó legnemesebb értelmében!
    A holnapi kávédat én állom!
    S.Tomi

    ReplyDelete