Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tréning - 2019

A visszatérő érdeklődésre való tekintettel idén is tartok egy tréninget, az elmúlt évek Elliott rendszerével foglalkozás során szerzett tapasztalataimról, kicsit részletesebben kifejtve: az alakzatokról, a megjelenésükről, a sajátosságaikról, az elemzés során alkalmazható egyszerű módszerekről, az általam használt célárszámítási metódusokról.

A tréning tervezett időpontja (1. és 2. modul):

2019. október 26. szombat 8-12:30 (csoportos)
2019. október 27. vasárnap 8-12:30 (csoportos)

+ egyéni konzultációs óra, 1 hónapon belül lehívható (előzetes egyeztetés alapján)  személyes konzultáció (szintén Skype-on keresztül)

Helye: Internet, Skype kapcsolaton keresztül

A tréning ára (1-2 modul): 80.000 Ft/fő +ÁFA, az ÁFA kulcs 0%.
Kedvezmény/Promóció: 20.000 Ft/fő, amennyiben a jelentkező új ügyfélként számlát nyit az Instaforexnél  (kizárólag a megadott linken keresztül) és azon min. 500 EUR-nak megfelelő összeget helyez el első befizetésként október 17-ig. Amennyiben érdekel a lehetőség a számlanyitás előtt konzultáljunk e-mailen.   ***

Tematika (1. és 2. modul):

1) Alapozás (Elliott-i alakzatok és azok belső szerkezete, azonosításuk, lényeges formációk)
2) Hullámok jellegzetességei, a nagyobb "valószínűségek"
3) Technikai segédeszközök és azok alkalmazása (csatornák, Fibonacci, "dobozolás")
4) Háromszögek, ékek sajátosságai (Elliott vs TA, veszélyek és lehetőségek)
5) Technikák használata, célárszámítás (multitimeframe használata)

Az általam a kereskedésben használt módszertannak ez egy része, a célárak, a lehetséges fordulópontok, a trend irányának meghatározására, a veszélyek és a lehetőségek feltárására használható, a tapasztalatok és visszajelzések alapján nagyon jól illeszthető a legtöbb kereskedési rendszerbe, kiegészítve, tökéletesítve azokat. Fontos elmondanom, hogy kereskedési jelzéseket nem foglal magába az anyag.

Amennyiben érdekel a lehetőség, vagy kérdésed van a jól ismert emailcímen (drian875@gmail.com) elérhető vagyok.

A tréning kapcsán kérdésetekre, szerintem a korábbi résztvevők is készséggel válaszolnak, nyugodtan kérdezzetek tőlük is.

Jelentkezés: a Buxelliott@gmail.com emailcímen keresztül. Kérlek ad meg a képzési szerződéshez szükséges adatokat a levélben (név, cím, elérhetőség, promóciós részvétel, amennyiben érdekel), illetve azt, hogy kinek a nevére állítsam majd ki a számlát, ha az nem azonos a jelentkező magánszeméllyel). A szerződéseket október első hétvégéjén fogom elkészíteni, illetve utána folyamatosan.

*** 4 hét után megérkezett a NAV hivatalos állásfoglalása. A meghirdetett promóciós kedvezményt visszavontam (2019.09.30. CET 12:20).

2 comments:

 1. Szia Mester Úr!

  A reggel 8 az nem gyilkos egy kicsit?? , csak kérdezem én mint független éjjel vadászó Hunter:-)) de nyilván alkalmazkodom ha marad az időpont

  A harmadik modulra is jelentkeznék, tudod Jó Pap Holtáig tanul...

  Üdv
  Tibi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szia!

   Ha a résztvevők szeretnék, kezdhetjük a jelzettnél később is!

   Levél ment!

   Ad

   Delete