Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 18 February 2019

OTP - Akkor és Most (várakozás 02.10-től m30-n)

A magyar piac nem elég likvid, sokszor még az OTP sem az. Elliott hullámelmélete tele van két irányba mutató lehetőségek halmazával, mégis imádom és azt mondom, hogy minden trader kereskedésében segítő kezet tud nyújtani. Jelezhet, amikor nem érdemes kereskedni, mert a kimenetel kockázata magas, illetve jelezhet, hogy hol érdemes, mert a kimenetel lehetősége nagyon valószínű. 
Pár napja tettem fel az OTP-re mozgására vonatkozó elképzelést, időt is rendelve a mozgáshoz (nincs erre vonatkozó szakirodalom, nincs kialakult rendszer, ennek felfedezése a jövő Elliottosaira vár).

OTP m30 chart akkor és most:




4 comments:

  1. Közben +390 is megvan a mai nap, de elég nagy az eladói oldal, komolynak tűnik az ellenállási szint (innen még kb +50 pont sávot beleértve).

    ReplyDelete
  2. Szia Ad! Mi a véleményed arról, hogy az EUR/USD mozgása november 12-től értelmezhető-e egy augusztus 15-től induló flat-en belüli C-nek, ami egy ED? Ehhez hasonlóan az USD/HUF-ban is lehet-e ez egy ED november 27-től? Köszönöm előre is!

    ReplyDelete
    Replies
    1. egyik futó verzióm, a másik gondolat, hogy nem ed lesz, hanem nv 12-tól LD+ZZ
      usdhuf van egy rajz valahol a blogon, ami egy ed-t mutat a tetőig,onnan jött az esés, ha erre gondolsz

      Delete
    2. Mondjuk ez a verzió Ricsit dicséri, de abból a szempontból lenne jó, hogy gyorsabb lenne a felkör, ha c/ed, akkor még elleszünk itt egy ideig, ilyen és hasonló idióta - Follow Through nélküli - mozgásokkal. Törik az ellenállás, majd visszaesünk egy támaszra stb.

      Delete