Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 12 February 2019

MTel

Kész lehet egy szerkezet felfelé, korrekció, esés jöhet. Az első célzóna valahol 455, a második 436 környéke. Szerintem a második zónára fog hajtani a piac. Triggerelt setupom van 455 környéki célárral. Az emelkedő csatorna letört, visszatesztelt megtörtént.

MTEL napos chart:


13 comments:

  1. USD HUF átölelő gyertya készülődik naposon

    ReplyDelete
  2. Short, de azért kéne rá egy megerősítés is. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem tudom, napok óta dollár erőben gondolkozik.

      Delete
    2. Nem napok óta ,hanem hetek óta !!De van 1 mondás amit a blog irója szokott használni... minden gyrtya adhat információt és felulirhatja az addigi helyzetet ,uj helyzetet teremthet.. Azt hiszem jól ideztem ..Lehet ,h ez ilyen helyzet!!!

      Delete
    3. És még nem zárt... csak készülődik ,ezt irtam..

      Delete
    4. Az elmúlt hetekben, annyi, de annyi ellentéte irányú jelzés volt, de olyan határozott véleményed volt, nem értettem, hogy egy félkész gyertyával mire akarsz utalni.

      Delete
  3. A dollarero lehetoseget egyebkent nem vetettem el, mert ez siman lehet a letores visszatesztje , ami erositi a ketorest , de lehet 1 szimplal leszuras... par nap mulva okosabb leszek ez ugyben.. Sajnlalom ha megsertettem valakit , nem volt szandekomban. En igy latom !

    ReplyDelete
  4. Sok ellentéte jelzés volt, mégis lent vagyunk egyenlőre...Felhivtam a figyelmet ,h készülődhet 1 átöleló gyertya.. ennyi !!

    ReplyDelete
  5. Richter: a mai mozgás után fontos lesz a holnapi, adott esetben a korábbi elképzelést el kell vetni vagy módosítani kell. Picit magasabbra ment, mint ahogy rendben lenne.

    OTP: A mozgás erős, de nem befolyásoló. Vagy egy impulzus jött le, vagy annak 4. hulláma megy északnak, ez eddig is kétséges volt, majd meglátjuk a folytatásban.

    Mtel: záróra meglett a várt min. mozgás majdnem fele, alakul.

    EURUSD: akár, de csak akár észak jöhet, korábbi szint fölé, ED verzió szintjéről fordult.

    ReplyDelete
  6. Esetleg egy EURUSD frissített chartot fel tudnál dobni? Kb egyezik az elgondolásom a tiéddel.
    Dollár erő = swap +... de ha egysuer kipukkan a lufi, akkor swap ide vagy oda, mindenki longba fog ülni...

    ReplyDelete