Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. január 3., csütörtök

USD/HUF

Az év hatalmas volatilitással indult a dollár piacán, sok a kérdőjel. Ennek ellenére még engem is meglep, hogy a várakozást eddig hozta a kereszt.

USD/HUF napos chart:


USD/HUF napos chart (dec. 28.):


Egyelőre tartom, hogy minden piacon megerősítésre van szükség, mert az év első napjának mozgása erőteljes és számomra egy kicsit meglepő volt (nyilván eurusd a fő meglepetés). Bár az elképzeléseket nem törte, de ilyen erővel szemben nem szívesen vitatkozok.

5 megjegyzés:

 1. Ha a 280 környékét töri idővel ,meg kellene lenni a zónának

  VálaszTörlés
 2. EURUSD: lehet 1-2-1-2, ebben az esetben holnap száguldás felfelél, ha korrekció ment fel, akkor holnap hatalmas menet lefelé., de a kritikus szint nem tört.... mocsár, ahogy a skype-on beszéltük

  VálaszTörlés
 3. http://keptarhely.eu/view.php?file=20190104v00pvs70.png

  VálaszTörlés
 4. Kíváncsi leszek mikor száll el fölfelé.Lefelé nagyon nem akar menni.Mondjuk egyenlőre föl se,de az aljak egyre csak emelkednek.Vajon mi indítja majd be?Brexit szavazás?Ha bukó,akkor esélyes,hogy maradnak,az adhat neki egy nitrót.Csak az a fránya swap ne lenne ilyen magas.Az időzítés lesz a kulcs.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Varnek egy kort 288-290ig ott nyitnek ra shortot.

   Törlés