Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 25 January 2019

Bux - előbújik a medve

A Bux esetében az m15 tf, talán már túl kicsi az elemzéshez, főleg napon túl. A charton van egy számozás, melynél a B és a C pont egyelőre a legnagyobb kérdés. Ha kész a korrekció, akkor lefelé várnám az óráson jelölt zónába.

Bux m15 chart:
Bux H1 chart:


 A korábbi D1 chart:



A medve eljövetelét erősítené a 40.350 alatti mai zárás.

11 comments:

  1. A reggeli mozgás alapján most megy fel a c.

    ReplyDelete
  2. 2018 06 Eur usd trendfordulót irtak.. 1,15 árfolyamnál........1,25 -1,30 célig

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mindenki tévedhet!
      2018 01 folyamatos dollárgyengülésről,pedig akkor szerintem könnyebb volt, mint a mostani szitu.

      Delete
  3. Most kezd èrdekesen festeni az eur/usd. Se rövid távú trendvonalat se a hetes mozgót nem tudta àtvinni. Felmegyünk 1.2 fölè ès lehet most elèg gyorsan.??
    Hetfőn egy vételi megbízással meglövöm. Ha hozza az elvàràst ès nem agresziv dollarerőt mutat a hèt második felèben akkor rààllok az óràs mozgókra mig szèpen nem àll be mind trendbe... 800 pont jol fog jönni .. EKB első kamatemelès eur gyengülès lesz??

    ReplyDelete
    Replies
    1. December elején jelzett long setup még él, sem stop, sem célár.
      (a swap költség ua. rendesen bünteti azt, aki benne ül)

      Long Bias-om van még mindig.

      Delete
  4. Sok kérdést kapok a különböző csatornákon keresztül (email, viber, skype, stb.). Sok kérdés olyan, ami szerintem a nagyközönség számára is érdekes lehet. Időm függvényében igyekszem minden megválaszolni, esetleg rajzot is készítek hozzá. Az utóbbi időben sok, ismétlődően felmerülő kérdés is volt, de nem tudom követni, hogy milyen chartonán, kinek tettem be rajzot. Sok mások számára hasznos információ veszhet el.

    A blog anno nagyon aktív volt, segítettük egymás fejlődését. Nem kell szégyenkezni a kérdés miatt, aki kérdez fejlődni akar, ezt támogatni kell. Ha mégis frusztrációt okoz, akkor gyorsan be kell üzemelni egy gmail fiókot csak erre és kész!

    Igyekszem én is válaszolni, de lehet más tapasztaltabb embertől gyorsabban jön a válasz. Ha esetleg elkerüli valami a figyelmem, nyugodtan kérdezzetek ismét!

    ReplyDelete
  5. EURUSD long verzió, pár napja rajzoltam valakinek:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190127v00po6kyt.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. A célszinten fordult, a letörési kísérlet után.

      Delete
  6. EURHUF fundához talán még annyit, hogy kiindulva a tavalyi politikai játszmarendszerből, az áprilisi EP választásig akár lehet erős forint is, hogy aztán utána mehessen ismét fel. Amúgy az a bajom, hogy túl sokaknak túl egyértelmű lenne a "pattan 315 körül", hogy meglepne, ha így lenne.Szerintem valahol lejjebb lehet az a forduló, amikor már kirázták a longosokat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Funda: felminősítés február, kritikus szint 312 felett valahol.

      ZZ ment fel a várt 320-as szint alá, azaz vagy még mindig korrekcióban van és lesz egy felfelé kör (c hullám) a jövő héten 320-ra vagy picivel fölé, vagy esünk tovább, azaz jön a forint erő. (bull verzió lehetne egy LD indulás, de a körülmények miatt nem a legesélyesebb verzió, új low pedig törli).

      Delete