Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 28 December 2018

EUR/USD

Továbbra is longos vagyok a keresztet illetően, hiába a nagy swap költség, ha nehezen is, de arra látom a legnagyobb esélyt, hogy felmegy első körben az első zónáig, majd a második zónába. A swap és a hullám helye miatt elképzelhető, hogy egy szenvedős szerkezet fog majd északnak haladni.
Naposon triggerelt long setup, melynek hetes támogatottsága is megvan, a saját rendszerem szerint az esetek 60%-ban eléri az első zónát a piac, amennyiben 2-3 gyertyán belül nem sül be az emelkedés. Év vége van, a nagyobb mozgásokig valószínűleg a jövő évig várni kell. Magasabb indikátor és magasabb ár aljak, melyekhez magasabb tetők tartoznak. Konvergencia sor. Hetesen divergencia, jó helyen, inkább bullish a szituáció.

EUR/USD napos chart:


Ellenállás előtt a piac, annak áttörése viheti el a következő szintig, az emelkedést eddig többször megfogta ez a szint, de mind magasabb aljakról pattant vissza, szerintem át fogja vinni.

3 comments:

  1. Koszi,ezt szerettem volna kerni

    ReplyDelete
  2. Összeségében ha a kereszt eléri a második célzónádat(feltételezem ez a 4. hullám) akkor úgy gondolod, hogy későbbiekben akár új aljra is mehet, akár egészen paritás alá?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A/ verzióban lehet. Őszintén szólva ez az én komplementer verzióm Kisbandihoz képest, az övé pedig az év eleji tető kiszedése. A közös, amikor a korrekció után az ezévi esésnek jön egy párja valahová 1,07-1,09 környékére.
      Bandi verzióját nem tudom kizárni, de ha választani kellene, akkor én azzal szemben a paritásra tippelnék.
      Tervezem, hogy a tavalyi évhez hasonlóan ránézek majd nagyobb képen pár termékre, leírom mit gondolok a jelenlegi nagyobb kép alapján, bár nyilván egy devizapár esetében ez sokkal nehezebb, mint egy részvénynél.

      Delete