Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 12 December 2018

EUR/USD - frissítés CET 16:25

A módosított zónát nem rajzoltam fel erre a chartra, azt az előző bejegyzésben lehet megtalálni. Frissítem a chartot, jelenleg így néz ki  a helyzet:

Frissítés CET 16:25

A célzónából fordulni látszik a kereszt.


Közeli:


Továbbra is az elsődleges verziónak tekintett ék futhat. Nehéz menet, lassú verzió.

20 comments:

  1. Vagy ez egy 1-2-1 lefelé,most készül a 2. 2es aztán beszakad lefelé rendesen.Benne van a pakliban.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vagy egy X, vagy egy nagyobb képen egy C. Túl sok a lehetőség, dzsungel.

      Az viszont szinte biztos, hogy hamarosan egy (vagy kettő) erős mozgás indul el valamelyik irányba.

      Delete
    2. Meg is van.Zártam is.Ha lefelé akar menni akkor kb innen 1.136-7 körül fordulnia illik.Mondjuk ez nem egy tipikus korrektív mozgás volt.

      Delete
  2. Ebből szép H1 gyertya lesz.😀

    ReplyDelete
  3. Brex-IN?!!!!!

    https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/brexit-may-parlament-bizalmatlansag.674964.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

    ReplyDelete
  4. A short 1-2-1-2 már erősen kérdőjeles.A 2. 2-esnek kisebbnek kéne lennie mint az elsőnek.Láttam már olyat is,de mivel egyértelműen ritka,így inkább várok.Holnap úgyis ECB.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma meg bizalmatlansági szavazás May ellen. Jövő hét FED kamatdöntés, folyamatosan jönnek a hírek és még valami olasz tárgyalás is van a költségvetésről valamikor.
      Nem a legjobb alakzatok, az biztos.

      Delete
    2. 1-2-1-2,H4-n a második kettes nagyobb, időben és térben, ez nagyon a számozás ellen szól, így min. esélyt adhatunk csak neki. (ezen a piacon nem zárom ki, éjszakák nem tudom hogy alakultak a kérdéses gyertyákban, de határeset)

      Delete
  5. Arra a H4re spekiztem shortra amit írsz,de ez a nagyobb 2. 2-es nekem nem fér bele.Muszáj most hátrébb lépnem.Illetve van egy olyan meglátásom,hogy ha lenne egy impulzívabb 200pip körüli long kör,akkor is mély korrekcióra számítanék a karácsonyi tétlenség miatt.1-2 hétig tartani a longot a karácsonyi szünet alatt,hát azt nem hiszem.Ha lesz is felkör,sanszos,hogy zárják is sokan és nem ragadnak benn.Magas az a swap nagyon.Ez is egy szempont.Részemről egy kis pihi jön.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, ezért fogom én is korán zárni, magas a swap

      Delete
  6. Ad olajrol mi a velemenyed?eppen shortolom mert ugy gondolom uj lowra megy egy hsz-bol 1h-4h chart. Mar 0 van a pozi de kivancsi lennek a velemenyedre

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez engem is érdekelne :-)

      Delete
    2. Kicsit zavaros az elmúlt néhány gyertya 4H-n, ezért ezt figyelembe kell venni, hogy csökken az előrejelzés valószínűsége. Pár napja készítettem egy elemzést.
      Aszerint ideális mozgás lenne 48-50 közé, majd onnan 57-60 közé (kb) egy C hullám.
      Nagyon erős támaszon van sokféle szempontból és több tf-n. Ha ez a támasz törik, akkor megnyílik az út a korábban már említett 5-10-15 USD-s zónába. A tető óta nem volt jelentős korrekció, ezért a belső szerkezetekkel nem tudok kalkulálni, csak felételezek. Eszerint a korrekció minimális mértéke megvolt, van egy bearish sling a charton, ami lefelé viheti.

      Delete
    3. A 4H zavart feloldhatja h valamilyen hsz fut, ami lehet B, vagy lehet b of B,vagy a teljes korrekció. Minden esetben lefelé fog menni, az egyik esetben erős lefelé mozgás, ami után fordulat jön (trend, utolsó hullám), a másik kettőben lefelé fog menni kicsit (B még nincs kész), majd fel, elkészül a korrekció és megy tovább le - meglátjuk, túl sok lehetőség

      Delete
    4. Koszi. Zartam a pozimat fibo ponton mert nem voltam biztos a mozgasban. Most varok....

      Delete
    5. h4-n van egy trigger nélküli short jelzés, ha triggerel, akkor jöhet egy erősebb le, akár az említett szintekre

      (GBP-t érdemes lesz figyelni, a charton benne van, hogy valahogy kihátrálnak a brittek és mégsem lesz brexit, font erő jöhet, havi tf, 1-2 év időtáv)

      Delete
  7. Dollárerő lesz mindenképpen domináns minden esetben ezek szerint??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erős érzelem!
      Mozognak ezek a dolgok keresztbe is.
      Jelenleg - lehet tévedek- de nem látom a dollárerőt, inkább azt, hogy mocsár, majd gyengülés lesz.

      Delete
  8. Christmas Message For Parents
    Merry Christmas,
    Very nice and informative post. Please keep it up. If you want to read Christmas Message For Parents you have to see the link
    Thank you,

    ReplyDelete