Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 19 September 2018

CHF/JPY

Egy újabb kereszt, egy újabb lehetőség: CHF/JPY. A hetes charton bár ellenállás előtt a piac,  a jelölt magasabb zónáig a következő hetekben eljuthat a piac.

CHF/JPY hetes chart:



Naposon jobban látszik az elképzelés, további emelkedéssel eléri az ellenállási zónát, ahonnan korrekció indulhat el, majd folytatja útját a hetesen kijelölt zóna irányába. Ehhez persze kell naposon egy megnyúlás, az utolsó hullám megnyúlása, de minden feltétel adott hozzá, a támogatottság megvan.

CHF/JPY napos chart:


15 comments:

  1. Nehéz 1 kicsit az eur usd 1,17 felett maradni

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Nagyobb tf-n lefelé várom majd, de amíg nem erősít meg a pa, addig sávban gondolkozom továbbra is. Simán lehet egy A és B, ahol a exp flat volt.

      Delete
  3. mi a sáv számokban szerinted 322-326?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a pálcika utáni low és high, kb

      Delete
    2. igen magyarosítva ha mondanád?

      Delete
    3. Nagy momentumos gyertya(k).Naposon 09.05-09.07

      Delete
    4. ok.
      jobb lenne ha törné a 100 napost.
      talán Draghi segit ma..

      Delete
    5. Majd a tréningen megmutatom ezt is.

      Delete
  4. Ricsi: a mai napi mozgás alapján jöhet egy kisebb lokális low, a 4990-as alatt (m15)

    ReplyDelete
  5. Cukor támasz előtt, 10,9 fölé kellene kerülnie egy fordulathoz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Longgal érdemes várni akkor gondolom

      Delete
    2. Jel nélkül én nem lépek. Elliott nagyrészt érzelem orientált és itt nem az alapokra gondolok, amire épül, hanem amikor elemzel vele. Elemzésnél, ha csak a rendszert használod, az elemző lelki állapota is benne van, az, hogy egyes szcennáriók között melyiket választod, vagy megnézed-e az összeset, mert elég sok van. Sokáig azért szorult háttérbe, folytattak ellene boszorkány üldözést, mert egyes Elliott alapján elemzők is eltérő véleményt adtak. 2010-ben leírtam, hogy Elliott alapján elemzek egy fórumon és jött a hidegzuhany, kaptam hideget, meleget. Talán az elmúlt éveknek és a blognak is köszönhetően elég sokan érdeklődnek iránta és a negatív szemlélet is érdeklődésbe csapott át. Elliott egy alap, amit ki kell egészíteni objektív ismérvekkel, hogy az elemzés közben a jobb verzió mellett tedd le a voksot, így a találati arányod is magasabb lesz, de még így is ott a tévedés lehetősége.

      Delete
  6. Delelott akartam irbi deddolgozok igy nem volt időm. Napos és hetes grafikon alapján szerintem elobb jon aaforduló. Es eddig szerencsére igazam van.(benne vagyok nyitott pozpozival)

    ReplyDelete