Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday, 4 July 2018

Bitcoin - rallyra felkészülni

Nem vagyok a kriptopénzek nagy rajongója, az év elején megjósolt, előrevetített esés bekövetkezett (Link), a jelenlegi helyzet szerint pedig előfordulhat egy igen komoly emelkedés a Bitcoin piacán, melynek célára a jelenlegi szint közel kétszerese. 6500-7000 között húzódik egy ellenállás, azt át kellene vinnie a piacnak, de ha a charton mutatott verzió szerint halad a piac, akkor gyors mozgással a nyár végére, az őszre megduplázhatja a dollárban mért értékét a kriptopénz.

BTC/USD 1D chart:


7 comments:

 1. Hajrá, a bejegyzésed alapján kötöttem is egy kis fogadást : )
  Megnéznéd nekem a kávét kérlek? Az is mintha támaszokon ülne...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem cserélj nicknevet, ilyen névvel nem lehetsz sikeres a piacokon, olyan mértékben építesz be pszichés gátat, hogy elképzelhetetlen!

   Ha találok megfelelő grafikont megnézem.

   Delete
  2. “Elliott által felfedezett hullámelmélet önmagában nem kereskedési rendszer! Ezt sokan félreértik. Saját véleményem szerint csak a kereskedési rendszer egyik eleme. Arra használom, hogy egy képet kapjak a piac aktuális helyzetéről és a lehetséges mozgásokról, még akkor is, ha néhány esetben ez egymással ellentétes irányt jelent. Ezt nagyon sok embernek nehéz feldolgozni, ugyanakkor a kettős gondolkodás sok veszélyes szituáció elkerülésében segít. A kereskedési döntés meghozatalához az elliotti összefüggések mellett indikátorokat, gyertya jelzéseket és alapvető money management szabályokat is figyelembe veszek, de ezekről ezen az oldalon általában nem esik szó. Egy kereskedési döntés meghozataláért mindenki saját maga felel! Törekedj arra, hogy ne más meglátását próbáld meg lekövetni, hanem saját magad alkoss véleményt a piacról és az alapján hozz döntést! Ne bízd rá a pénzed ismeretlenek véleményére!”

   Delete
 2. Köszi a disclaimert, és a segítséget is : ) Nyertes nicknéven ne változtass! : DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Csak óvatosan! Nem tudom ki mennyire felkészült, egy elemzésre nem érdemes feltenni egy élet munkáját, vagy annak egy részét! Szoktam tévedni!Néha sokat is!

   Delete
 3. Tenyleg a 3 fekete gyertya ... nem lehet mervado ?

  ReplyDelete