Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 30 June 2018

Bitcoin

Tovább esik a kriptodeviza árfolyama. A mozgás azonban olyan formációt öntött, ami lehetőséget ad arra, hogy egy ED c of B hullámban gondolkodjunk (nem 5. ed!). Ebben az esetben az esés nem megy olyan mélyre, mint ahogy a korábbi elemzésben utaltam rá, hanem 5650 környékén fordulatot vesz és akár egy éles északi menetelés is bekövetkezhet (C hullám - újra boldog lesz mindenki?).


13 comments:

  1. Azóta felpattanás is elindult, bitfinexes chart szerint megvolt az alj? Ha C akkor meddig mehet fel?

    ReplyDelete
  2. Nem vagyok biztos benne h bent van az Ali, tegnap csináltam az elemzést, néztem chartot. A c 10 k fölé is mehet, sőt talán elvárás( A teteje felett ideális)

    ReplyDelete
  3. En csak egyet nem ertek 😊 sokan mibol gondoljak , h fordulst lesz a firint parokban , mikor a magyar kormany es a Nemzeti Bank tamogatja a ft elleni spekulaciot 😊 Minden megszolalasaval ellene megy a forintnak !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mert egy kialakult rendszer szerint vizsgálják a piacot. TA több oldalról is utal arra, h itt lehet vmi fordulat. Elliott is, hagyományos TA is. Indikátorok is jeleznek h közeleg vmi. A mikor és honnan kérdéskör, de erről én is nyilatkoztam.

      Delete
    2. Ez izgalmas lesz. :-)
      Ennek ellenére közép távon én továbbra is forint gyengülést várok.

      Delete
  4. Ezek szerint vannak az MNB- be is akik rájöttek Eltolcsynak nem jött be ....
    https://index.hu/gazdasag/2018/07/02/forintvita_az_mnb-ben_lepni_vagy_kivarni/

    ReplyDelete
  5. Hát nem volna baj...villányszerűen itt lesz az inflációóóó !!!

    ReplyDelete
  6. Akkor az usd huf is beesik.. ,ékelődést látok 1D charton

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9:15 vs 11:22
      Nem értelek, nekem teljesen ellentétes érzelmek jönnek le a beírásokból, nagyfokú bizonytalanság.Érdemes lenne ezen a kereskedés sikeressége miatt dolgozni, hogy miből adódik, szerintem. Sokat lendíthet a számlán.

      Delete
  7. Nem jatszom meg , csak egy formacio 😊 kivarok . En magam tivabbra is tartom ahhoz , h a usd huf iranya felfele van igy korrekcioban vennek inkabb . Az h erzelmileg elitelem a ft elleni kormanyzati ill MNB hozzaalast az mas. Oka is mas.

    ReplyDelete
  8. De ha jol ertelmeztem te magad is azt irtad 285 feketti uj csucs es onnan korrekcio . Lehet nem jol ertettem . Elkepzelheto

    ReplyDelete
  9. BTC: ha momentumosan tovább emelkedik, akkor meglehetett a B pont.

    ReplyDelete