Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 15 May 2018

USD/HUF - gyors

Nagyon nagy eséllyel nincs bent a tető a 4H chart alapján. Azt gondolom, hogy egy korrekció után új csúcsra fut majd a kereszt (kék vonal), vagy egy mélyebb korrekció után (inverted flat, piros verzió) fogja ezt megtenni. Figylem, kicsi,  4H chart!

USD/HUF 4H chart:

(a vonalak irányt jelölnek, nem pontos mértékeket!)

5 comments:

  1. eurusd: elég zavarosan mozog kis tf-n a kereszt, ez valamiféle korrekcióra utalhat. 11:00 és 14:00 erősebb hírek érkeznek, elképzelhető, hogy megélénkül a piac, főleg usa nyitás után.

    usdhuf: valamilyen szintű négyes hullám futhat lefelé, azaz korrekció (4H), ami után jó eséllyel újabb csúcs következik, de nagyon nagy száguldásra nem számítok

    ReplyDelete
  2. Olaj (FXCM, OSOil cfd chart), H4-n short szignál alakul, trigger nincs, célára 69,24 (pont a lehetséges támaszon) vszinű ott fog eldőlni, hogy bent volt-e a tető vagy sem (persze triggerelődnie is kellene a setupnak)

    ReplyDelete
  3. Illibberális gazdaságpolitika eredménye: https://www.portfolio.hu/deviza-kotveny/allampapir/argentina-most-irja-ala-sajat-halalos-iteletet.12.285604.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. A görögök is illiberálisok voltak? ;-)

      Delete
    2. Passz, de voltam kint 2004-ben az Olimpián. Nem vagyok tisztában azzal, hogy mit hogyan csináltak, de szerintem szerepet kapott az ottani problémákban, az Olimpia, az olimpiai építkezések, a hozzá kapcsolódó korrupció.

      Delete