Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. február 2., péntek

Dollár index

A dollár index heti chartján is szépen látszik az a hullámszerkezet, ami még nincsen készen. Jó eséllyel egy 5//5/3. hullámban vagyunk és jó eséllyel egy fordulópont előtt (figyelem hetes! akár két hétig is eshet még, az csak 2 gyertya!). amely után 2-4 hét (elhúzódás esetében akár 6-7) lassú emelkedés/sávozás várható a mélypont/ dupla alj kialakulása előtt. Stilizáltan berajzoltam a várható mozgást a szerkezet befejezéséig, az értékek nem mérvadóak!

Dollár index heti chart:


17 megjegyzés:

 1. Szia Ad!

  Bitcoin esetében szerinted hol lesz a low, ami után fordul a piac?

  Misi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az elmúlt napok mozgása, a hullámok belső szerkezete arra utal, hogy a célzóna optimista becslés volt. Nem akarok vészmadár lenni, de ha nem történik gyorsan valami, akkor összeomlás lesz belőle, azaz a B verzió következik be. A mostani szerkezet további esésre utal, ettől csak az okozhat valamilyen eltérést, ha egy ED alakul ki C hullámban és annak befejezetlen hullámszerkezeti eleme vezet félre, de ehhez elengedhetetlen egy hirtelen északi korrekció.Nagyon nem szép a chart jelenleg.

   Törlés
 2. Az usd huf lassan a dobozun aljan kandikal kifele , gondolod , h lesz lassu fordulat , mert ugy latom a eur usd nem nagyon akar erosodni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Doboz tető, talán nem volt új low sem (246,313 vs. 246,367).

   eurusd: lefelé korrekciós mozgás jött, szerintem long (m3; 1,24905 most)

   Törlés
  2. m3 bear setup, ha besül long, ha nem akkor long (ennek adom most a nagyobb esélyt, még akkor is, ha ezen a tf-n nem feltétlenül jut el nagyon magasra, lassan NFP, mozgás utána

   Törlés
  3. Nagy nehezen ment 5 pipet- eddig. NFP már ott van a chartokon.
   Lesz egy nagy rángatás, de 55-60%-ot utána északnak adom

   Törlés
  4. eddig tévedtem, de kell egy óra míg kimegy a chartból a bír, minimum

   Törlés
 3. Zártam a kripto shortokat :-)
  Long keresés.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. néhány termékbe be is léptem (eth, aelf, omg)

   Törlés
  2. Grat!

   Óvatosan a BTC-vel, a chartja szörnyen néz ki, ebben benne lehet az összeomlás is. Közben 8K alatt, közel 50% esés január 9 óta.

   Törlés
  3. Persze, figyelek! :)
   Egyébként a facebook csoportok nagyon iránymutatóak, mivel ott vannak rengetegen a "Mari nénik", akik látszik, hogy mikor kezdenek pánikolni.

   Közben 1000 dollárt visszajött a BTC, de az altokkal meg 28000 svéd koronám lett hirtelen.

   Törlés
  4. Szép!
   Igen, a kriptoknál (ha nincs hír) akkor szépen lehet beazonosítani a mozgásokat.

   Törlés
 4. Hm, 5/3/4/c vagy 5/4 lehet a mozgás

  VálaszTörlés
 5. A mi éri meg jobban elv alapján én már csak dodó erőre keresek belépőket mindenhol.Max kistoppol.Valóban hiányzik viszont az 5. de mi van ha csonka impulzus volt a vége és ennyi.Mondjuk EurUsd-n mi éri meg jobban?Megy még 100-200 pipet max és arra tegyek,vagy fordulunk és megyünk le 500-at vagy akár megnézzük megtartja-e az 1.15-ös alj.Mivel ez már sokkal jobban megéri,ez hozhat erőt lefelé.Felfelé csak akkor mehet sokat,ha megnyúlik az 5. is,de mivel a 3. megnyúlt erre nem tennék.Elképzelhető merthogy itt bármikor bármi megtörténhet,de erre most nem tennék.1.03-nál sokan gondolták a paritást,de ott 300 pipre tenni nem érte meg.Viszont 1.25-be menni,na az megérte.Valami ilyesmi logika mentén gondolkozom most is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A gondolkodásod helyes, mindig azt kell keresni, ami jobban megéri.
   Nem írtál tf-t, ezért kiegészítem, hogy lefelé napos chart alatt érdemes keresgélni. Hetes tisztán bull, napos a senki földjén, de mozgók felett, 4H esély HL kialakulására.

   Hetes miatt lefelé csak kontratrend trade (napos, H4).

   Nem gondolom, hogy az első lefelé induló hullám (terv zz) 1,216 alá benézne (hetes záró)

   Törlés
 6. Bitcoin: az elmúlt 3 hónap 47 másodpercben:

  https://www.youtube.com/watch?v=TjdkmAArimc

  VálaszTörlés