Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2017. december 7., csütörtök

EUR/USD

A kereszt hetesen nem jött le az ideálisnak tekintett célárig, a minimális elvárást teljesítette.

EUR/USD heti chart:


A felfelé kör B hullám minimális szintjét teljesítette, bár kisebb tf-n (napos) inkább impulzusnak tűnik a felfelé mozgás.Ebben az esetben a korrekciót követően új/dupla csúcsra futhat az árfolyam.

EUR/USD napi chart:A H4 charton lévő mozgás egy ZZ-re hasonlít, melynek C hulláma egy ED, ha így van, akkor elég gyors dollárgyengülés jöhet.

EUR/USD 4H chart:


EUR/USD esetében a legnagyobb esélyt arra adom, hogy hamarosan északnak fordul a piac.

69 megjegyzés:

 1. 67,3 short setup,stop 68,1,target:65,8

  VálaszTörlés
 2. Ja!Már csak az árfolyam menjen jó irányba és meg is vagyunk!😀

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kérdés mi a jó irány :D. Bandinak jó lesz:D, estig zárni tudja.
   De hogy merre megy tovább, arra most nem fogadnék. Nem szeretem a deviza negyedik hullámot, kiszámíthatatlan :(. Megint felfelé van egy hetes long setup (még nem zárt, ha csúnyán beverik estig, akkor nem lesz meg), de ha lefordul, akkor hetesen ad egy jó short belépőt. Megvárom míg vége lesz ennek a negyediknek, vagy az év elején, vagy ha komplex, akkor a jövő év közepe felé (időt mondani rá lehetetlen).

   Törlés
 3. órás jelett adott, de a 4 h még támaszon

  VálaszTörlés
 4. A jó irány kinek mi.De ez a posvány elég nehéz.Cimballira hivatkozva 'analízis paralízis'.Talán a GbpUsd-n lehet valami lefelé.Időbeosztás miatt csak hosszabb távra kötök(D1W1).Jól gyakorlotatja a türelmet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D én belehalnék ebbe az időtávba :D

   Ilyen helyzetben is van mit keresni kisebb tf-n.
   Igen, amikor minden irányba van jel, akkor a behalásukra érdemes játszani... korrekció, korrekció, korrekció vagy slow track / ék

   Törlés
 5. nagyobb tf támogatottság hiányában felezés 66,6,a maradék stop BE

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. NQ-nál egy lukkal korábban voltál :) megjött a támogatottság, megjött az esés....
   Nekem mára elég volt ennyi, jó hétvégét mindenkinek!

   Törlés
  2. 6362 volt a triggere,cél pedig 45

   Törlés
  3. és mellesleg egy 3 abess adta a triggert

   Törlés
 6. Nekem csak az fekszik a vállalkozás mellett.Más nem férne bele.Nyaranként van több időm,olyankor akár m15ig is lenézek,de ez ritka.Nektek is jó hétvégét,amúgy Lackó vagyok és üdv itt nálatok.

  VálaszTörlés
 7. cél elérve,pozi zárodott

  http://www.screencast.com/users/kisbandi/folders/Default/media/af941b28-8e75-4cab-8d30-08e58e49ff8c

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D :D :D

   Mázlista :D

   https://www.kephost.com/image/EM5e

   Erről szól a jó bróker választás!

   Törlés
  2. ez nem mázli,pontosan kiszámolt célár

   Törlés
  3. Tudom :D, tudom, csak nézd meg egy másik brókernél hol volt az ár alja (eddig). Nem értettem, amit telon mondtál, hogy lement odáig :D.

   L:1,17851 EURUSD M3 15:24 ;)

   Törlés
  4. csak nálad magasabbról indult,kvázi a te brókerednél magasabbról indult és magasabbra ment

   Törlés
  5. nézd meg a péntek 16 órás gyertyacsúcsot mennyi az értéke

   Törlés
 8. igen ,elsőre 270 , az volt annó a letörési pont ,ha onnan lefordul lehet uj alj ,ha nem megyünk fel 270 zárom ,és meglátom !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 271 szignifikáns áttörése esetén, ujranyitom ,de akkor nem lesz új alj megyünk a rés betölteni

   Törlés
  2. 261 óta poziban vagyok ,csak naposon nyitok

   Törlés
 9. nincs stopp ameddig gép előtt vagyok

  VálaszTörlés
 10. mpost gondolkodom hova tegyem ,úgy láton az eur usd lefelé készülődik

  VálaszTörlés
 11. 270 short ,bár hosszú és középtávon nem hiszek a dollár gyengülésében

  VálaszTörlés
 12. Azt látom ,h a usd -huf kezd visszatérni az emelkedő trendbe és hajlik a rés betöltése felé ,továbbra sem hiszek az új aljban !!Megvolt ! 270 shortolom ,de csak azért ,m letörési pont volt ,rövidtávon jó lehet szűk stoppal ,de az irány felfelé van

  VálaszTörlés
 13. Kivancsi lennek a holnapi Fed kamatdontes mennyire van mar bearazva a charton.
  Amennyiben del,mennyire lattok ra eselyt h 260-nal megint megakadjon?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kisebb tf-n egy sávozás lehet (H2 alatt, egy szélesebb tartományba) a mai nap. 1,1716-nál lévő low alá benézhet, sőt nagy esély is van rá (1,1675 alá?).

   Törlés
  2. Ha most erőteljes É irány alakul ki, akkor nagy menet is lehet belőle(EURUSD)

   Törlés
  3. Nyilván a chartból. Impulse + ZZ-nek tűnt az alakzat, ezek után erős C, vagy 3. hullám következik.

   Törlés
 14. A dollárindex a trendcsatorna felső száránál ,ha a Fed üzenetei olyanok lesznek ,akkor ráugranak és bazi nagy dollárerő jöhet (ennek adok nagy esélyt)fej -váll alakzat !

  VálaszTörlés
 15. usd huf: 265kritikus támasz szvsz

  VálaszTörlés
 16. Azt látom ,h az usd -huf a régi trendvonal és a 255 induló trendvonal ékben van !!Az ilyen ékből felfelé szokott kitörni

  VálaszTörlés
 17. Bár eddig 3x visszautasitotta az áttörést...... elgondolkodtató..

  VálaszTörlés
 18. Én úgy látom,funda oldalról csak az új Fed tagok jelenthetnek dodóerőt.Valami még lehet benne fel,de nem sok.Az is csak mászva.Lefelé csak úgy hasított.Jövőre felminősítések,puskapor nélküli Mnb.És Elliot-ilag is lefelé van a nagyobb esély.Innen minden emelkedésbe beleadok.Bár karira megáll az élet,addig pihi.

  VálaszTörlés
 19. Meg fog jonni a dollarero 😊 h miert ki tudja ,d mindegy is

  VálaszTörlés
 20. Usd huf elsore 270 ,onnan felordulhat ,ha nem irany a res

  VálaszTörlés
 21. Nem lesz itt uj low 😊 amirol ment a vita 😊 261 long es tartom meg szerencse

  VálaszTörlés
 22. Biztos az adó meg a halál meg,hogy valakinek itt igaza lesz.271 fölöttig nekem csak short.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Túl sok a lehetőség, kevés a megerősítés :D.
   274 pl nálam még simán belefér (A=C).
   Hetesen long setup lehetne, de magasabb tf nem támogatja. Naposon short setup alakulgat, de nincs trigger. Ellenállás előtt a hetes és a napi (rsi). Havin az esést a támaszzóna fogta, itt gyakran alakul ki új low-val divergencia (6-8 gyertya simán belefér). Naposon letört a korrekciós csatorna, a visszatesztnél lefordult a piac, a visszateszt emelkedő csatornája letört (napos), a visszateszt után ugyancsak lefordulni látszik a piac. H4-n rsi ellenállás fogta az emelkedést, majd a támaszzóna az esést. Ez valami korrekció, valami sáv. A napos short trigger kialakulása esetében a HS is kialakulhat, ami leviheti a sáv aljára a piacot.

   Naposon 263 előtt nem lehetett beszállni és 267-nél magasabbra nem lehetett volna célárazni, stop 257 környéke, risk reward 4:6, nem túl jó, ráadásul stopot sem lehetett nagyon mozgatni, max 261,3 környéke. 271 előtt tényleg nem igen lehet longban gondolkodni, de ott csak 3 huf lenne a reális elvárás, miközben a stop 262 környékére lehetne jelenlegi állapotok szerint tenni (napon túli ügylet és a spike-ok miatt, az éjszakai spreadek miat,t low-2 HUF, de inkább 3 a reális, szerintem). A korrekciós mozgás miatt a találati arány alacsony. Egyszerűen a matek miatt nem éri meg most lőni a longot. A short lehetőségbe nem látok semmiféle triggerelt helyzetet (még), stop nyilván a tető + 2-3 HUF, elsődleges célár lehet(ne) 260 környéke, az rr itt jobb lenne, ráadásul trend irányba történne a kereskedés a magasabb kontextus tf-ek szerint, de itt meg triggerelt szitu nincsen. Egy biztos a bizonytalanság ezeken a tf-ken. Havin valamikor kell (jó esély van - impulzus feltételezés miatt) egy új low, erős mozgással jött le, nem volt lassulás, nem adott HL-t, nincs előny a piacon.

   Törlés
  2. Köszönjük az összefoglalót !Nem kérdés az észak !!!!:)270 ,de valóban 272-74 is lehet ,és ott eldőlhet a meccs !!

   Törlés
 23. Ma 14:30-kor elég szép hírek lesznek. Bár önmmagában nem érdekelnek a hírek, de ha jól számolom addigra kialakulhat egy alakzat, mely olajat kaphat a hírek hatására. Én már nem leszek akkor gép előtt, kellemes hétvégét mindenkinek!

  VálaszTörlés
 24. nézegettem eur usd párt,2 vonalat figyelek-2 pirosat a charton.be is jelöltem honnan gondolom longnak és honnan shortnaka 1714 törésével egy fej váll alakzatot triggerelne.

  http://www.screencast.com/users/kisbandi/folders/Default/media/90be1734-2a7f-4ea0-9106-63945dab4464

  VálaszTörlés
 25. Itt az irany le a usd huf meg eszak ebbol a chartbol is vilagosan latszik !!! Abszolut nem latom eselyet tovabbra sem a dollar gyengulesenek ill az uj low kialakulasanak usd huf parban !!!Amugy a fel vilag a dollar gyenguleset varja ... azert nem lesz ! Nyaron kinyurtak mindenkit aki elhitte a paritast most amikor sokan nem hisznek benne kozeleben leszunk 2018 ban

  VálaszTörlés
 26. Latszik az euro nem tud erosodni es az euro eleju parokban a francia valasztasi res mindenhol megvan !! A deviza soha nem hagyja el a rest !! Ilyet ugyan nem lattam meg ,h sok euer pontot ellene menjen , de h mostanaban betolti / 2018 / az fix 2

  VálaszTörlés
 27. Nekem teljesen a senki földjén jár mindkét pár jelenleg,50-50. Ahogy Ad irta,nagyon vegyes jelek vannak,trigger nélkul,kivárok.

  VálaszTörlés
 28. Ertem , az latszik az usd huf 265 megveszik a eur dollar sem tud gyengulni , barmilyen alakzatot vesz fel utana erosodik

  VálaszTörlés
 29. Krtikikus szintek az usdhuf-ban:

  265,3: törése esetén rövidben bear lehet
  267,5 törése esetéb rövidben bull lehet

  Egy erős bear napos gyertya short setupot triggerelhet. A korábbi tető áttörése bull setupot hozhat (akár egy nagyon gyenge felfelé mozgással - C/Ed).
  Hetesen triggerelt bull setup, de a havi chart nem támogatja, nálam a szűrő kiszedi, ezért valójában nem setup (70-80%-ban besül).

  Naposon az emelkedő csatornák törtek, majd visszateszt után délre fordultak, egyelőre momentum nélkül. Nekem továbbra is senki földje.

  H1 H4 mintha ZZ ment volna fel, de a hétvége bezavarhat, ha ZZ, akkor lefelé van tér, akár elég nagy is mert dec 8-tól lehet 1212 lefelé. HA nem zz, hanem valami 1212 felfelé, akkor északnak szállhat el. Sajnos nem tudom az ármozgásból egyértelműen megmondani az elliotti alakzatot, van ilyen, a stilizált forma sokszor nagyon eltérő a piaci megjelenéstől, menet közben nem lehet egyértelmű állást foglalni. Dec utolsó két hetébe léptünk, néha nagyon durván lelassul ilynekor a piac...

  VálaszTörlés
 30. EURUSD: M10-n mintha egy ZZ jött volna le, a megelőző emelkedés impulzusnak néz ki, ha így van, akkor egy nagy emelkedés jön a következő két nap. Ebben az esetben H2-vel is összevetve 1-2-1-2 szituáció is lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban elindult felfelé, m10-n.(H2 alapján B is lehet a felfelé).

   Törlés