Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2017. november 10., péntek

USD/HUF

Az elképzelés szerint mozog a kereszt. A fehér zóna tetejét egy picivel magasabbra húztam. Jön a hétvége, kimarad két nap. Aki ismeri az elemzési módszertanom tudja, hogy befolyásoló erővel bír, de talán ezen a tf-n nem lesz vele probléma. A mozgásra figyelek, nem elsősorban a zónára. Továbbra is belefér egy mélyebb korrekció, de még mindig tartom annak az esélyét, hogy utána új csúcsra megy a kereszt. Célzónája - elsődleges  - 269,3 - 271,75.


7 megjegyzés:

 1. Szia Ad.-), hosszabb távra, fél/egy évre mit gondolsz mi az irány?:-)

  VálaszTörlés
 2. Szia Broma!
  Minimális elvárást teljesítette, de arra adom a nagyobb esélyt, hogy egy korrekció után (akár 263) még csinál egy dupla tetőt, vagy egy új lokális hight, valahol 269,3-271,75 között. Ideális lenne 270,10. De a jelenlegi timeframeken sok célár lehet, amit a kisebb tf mozgások alapján lehet majd pontosítani.
  A távolabbi képen talán annyi változott, hogy a sávozás kimarad.
  A távolabbi kép:
  https://4.bp.blogspot.com/-b2pQQeQf4SM/Wfg1yHc57HI/AAAAAAAAPlU/R7RCslvEOt85L7bxYrPC6S2YyjCsCAuVwCLcBGAs/s1600/usdhuf%2B1031%2Bhavi%2Bchart.PNG

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Ad.-), köszönöm a választ, ez az ábra nem volt meg..-)
   Nem fogok kereskedni, de ez alatt mit értesz: "Erős támasz, de csak a mostani lekörben."?
   Van szcenáriód még erősebb forintra is a 240-es zónánál?

   Törlés
  2. Szia Broma!

   Ha átviszi, akkor a korábban jelzett szintre, illetve a magasabb zónába nem megy vissza a piac, mivel havi szinten is trendforduló történt. Átviteli alatt havi alázárást értem.

   Van, de alternatív verzióként kezelem és abban az esetben is lesz egy erősebb félkör.

   Törlés
 3. Szia Ad:)
  Karácsonyi -szokásos-medve raliban elképzelhetőnek látod a 280-as USD/HUF célárat?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   A Mikulás rally a részvénypiacokra vonatkozik, deviza kapcsán nem hallottam meg róla. 275-ig van esély felfelé, de nekem 272 fölé nem menő szcennárió az elsődleges.

   Törlés
  2. Köszönöm, meglátjuk.

   Törlés