Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2017. október 3., kedd

USD/HUF - frissítés

Elérte a Subminuette célzónát a piac, beleszúrt. Ugyanakkor a "right look" még nincs meg és rsi is igen magasan van ahhoz, hogy ne legyen irreális elvárás egy újabb, a mainál magasabb csúcs. Ha így van, akkor azt jó eséllyel a holnapi nap teszi meg a piac.

USD/HUF napos chart:


15 megjegyzés:

 1. Az eur dollárban 1 éket látok 1,2 -tól a naposon ,ebből a fajta ékből felfelé szokott kitörni !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon úgy tünik ,h az euro -huf is tetőt próbál kialakitani ,ha innen 312 környékéről lefordul ,korrekció következhet 310 alá ,ami leviheti a dollár -forint devizapárt is

   Törlés
 2. Sejtem, látom mire gondolsz. Elliott-i értelemben nem ék, de tudom a hagyományos TA gyakran behúz ilyen formációkat (sokat szoktam "harcolni" ellene, mert Elliott ebben kivételesen sokat tud segíteni, de a megrögzött ék rajzolókkal nem lehet mi tenni :D ). Jelen esetben, mivel akár kész is lehet a korrekció, az irány várhatóan észak.

  Ugyanakkor a forint dollárban még esélyes egy csúcs. A két pár természetesen különböző, ugyanakkor ilyen szinten már tartaniuk kellene a közös irányt. Egyelőre szerintem a kivárás a részemről a megoldás.

  VálaszTörlés
 3. USDHUF: 260-261 ideális korrekciós szint, elképzelhető, hogy meg is célozza most

  VálaszTörlés
 4. eurusd: valami csavaron nem lepődnék meg, sokan késznek számozzák, de túl egyszerű, amikor ennyire egyértelmű valami, akkor általában nem az. Lehet ez csak 5/1, vagy 5/ED/a. Az ideális korrekciós szintre nem ment le a piac, persze ez nem feltétel, de mégis valami kapaszkodó. Figyelni kell főleg 4H-n a jeleket, rsi már megtámaszkodott a bull zónánál. Napos is divergál, de elvártam volna a csatorna alja történő leérkezést. Majd a piac eldönti, de nem veszem 100%-nak, hogy ennyi volt a korrekció.

  VálaszTörlés
 5. Ha valóban nem ék ,akkor 1,14 - 1,15 a korrekciós szint nálam ,onnan emelkedés kezdődhet 1,2 irányában akár 1 dupla tető lehetséges :)Az látszik ,h erő most nincs az euróban ,oda van ragadvaaz 1,1740 szinthez ,ha letöri ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem ék, de egy kész korrekció lehet, azaz lehet az irány északnak.

   Törlés
 6. Jó reggelt!

  Richterről tartod még a shortos véleményt?
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem is érdekel! Pali

   Törlés
  2. Igen. Megerősítőleg hatna, ha a mai első két gyertya fordulós lenne óráson, illetve a napi gyertya is bear lenne.

   Törlés
  3. A legjobb (ilyen sosincs), ha a mai záró a tegnapi low alá kerülne.

   Törlés
 7. Ricsi: óráson a mozgás az elképzelés ellen megy, még nem tört a short verzió, de megerősítés nem jött meg

  VálaszTörlés
 8. Azt látom ,h usd huf 4 h felfelé 1D lefelé :) rövidtávon kiugorhat :)

  VálaszTörlés