Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 12 October 2017

EUR/USD

A bejelölt zónánál érdemes figyelni a héten és a jövő hét elején. Ha megfordul az árfolyam, akkor nagy eséllyel megyünk új csúcsra (kisebb eséllyel dupla tető), ha átesik rajta, akkor új low következhet.

EUR/USD napos chart:


(Az elgondolás alapja természetesen Elliott rendszerére épül, de a nem szakavatott olvasónak egyszerűbb ilyen formában előrejelzést adni.)

11 comments:

  1. Ricsi: PA arra enged következtetni, hogy a kijelölt min célzóna alá egyre nagyobb eséllyel benéz a papír, azaz a korábbi esés párjára lehet számítani. Persze előtte jön/jöhet egy kis korrekció, támasznál van a papír, ami már párszor megfogta (HS!).

    ReplyDelete
  2. hmm. ez most a Richter vagy Ricsinek írtad az eurusd-ről vagy Ricsinek a Richterről? :)
    viccet félretéve kis dollárgyengülés megtámogatná a Richtert a HS célárod elérésében.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ricsi, Richter, nálam egy.
      Ahogy látom elég össze-vissza mozog minden (ez korrekció, jó eséllyel)

      Delete
  3. Úgy tünik egyenlőre nem tört a dolcsi forint 260 szint:)de.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Várható volt, hogy elsőre nem sikerül, nagyon a végén járt a lefelé impulzus. 264 fölé zárás (H4,1D) hozhat megerősítést arra, hogy ez egy c volt lefelé, a low kivétele, pedig arra, hogy nagy az esélye, hogy a nagy eső trend tér vissza (vagy a sávban egy B korrekciós hullám fut), meglátjuk mit mutat a piac.

      Delete
  4. Az eu dollárt nem várnám 1,1850 fölé (csak felszurni max ) inkább 1 C hullám lehetett ,viszont ,ha C volt akkor emelkedésnek nézünk elébe ??Zöld verzióó !!!!!!

    ReplyDelete
  5. Richter: egyre magasabbra mennek a részvények,jó a hangulat, ennek ellenére a papír nem tud emelkedni, továbbra is shortosnak tartom. Ha a HS vállát sikerül áttörnie éles esés is indulhat. 121212 szitunak tűnik, több tf-t is figyelve.

    ReplyDelete
  6. OTP: H1-n, ha csinál egy LH, akkor elindulhat egy esés, ami 10500 átvitele után gyorsulhat be és lehozhatja a papírt a 10300-es szint környékére.

    10500 támasz lehet

    ReplyDelete
  7. Nem bir a 260 szinttel ,ugy tunik nem lesz dupla alj ebbol az usd huf ,velemenyed szerint a zold verzio allhat meg ?? Jelenleg ugy tunik inkabb rovidtavon oldalazas lehetseges

    ReplyDelete
  8. Elnézést én nem értem, a nagy eső trend visszatérésénél már Usd/Huf-ról beszélsz?

    ReplyDelete