Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 3 January 2017

AUD/NZD - Indulhat a játék!

A várt zónából fordult a kereszt és 8H tf-n bullish long setup is keletkezett, jól alakul, jöhet a megerősítő pa és a magasabb tf-k csatlakozása.


5 comments:

  1. 1,05 körül ellenállás van, korrekciózni fog ( lehetőség) kisebb tf alapján

    ReplyDelete
  2. 4h-D1 inv. HS kialakulása esélyes lehet!

    ReplyDelete
  3. Hülyeség! Az NZD egyre jobban fel fog értékelődni az AUD- ellenében és csak idő kérdése mikor fog többet érni. Stabil gazdaság és stabil kormányzati fiskális intézkedések.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves névtelen! Az oldal technikai elemzésre épül, mely a charton látható adatokból von le következtetéseket, fundamentalista hozzászólásokkal,sokat nem tudunk kezdeni. Az elmúlt jó pár év során azt tapasztaltam, h a fundamentális elemzés előrejelzéseinek pontossága messze elmarad a TA képességeitől, persze ettől még hihet benne az, akinek sok felesleges pénze van, sőt néhanyuknak, akár több is lehet a végelszámolásnál. Az idő valóban nagy kérdés, a fenti chart napos, nem hónapokra előre mutat, az biztató, hogy a várt zónából fordult es 8h long jelet adott, ami azóta látszik jó irányba mutatott. Az utolsó hónap azért csúnya makroadatot tartalmazott, de mindegy, ahhoz nem értek, szerintem jó lehetőség a kereszt, majd a piac eldönti, de az rr olyan, ami miatt érdemes megjátszani.

      Delete
    2. Upsz! :)

      http://www.portfolio.hu/traderszoba/cikk/deviza/48672/1/audnzd_alvo_szornyeteg.html

      Delete