Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 23 October 2016

USD/HUF - tartanak a támaszok

Hetes és havi támaszok kitartottak. A sáv alja megfogta az esést. Hetes alapon long szignál keletkezett, melyből el is ment északnak a piac. Szóval hetesen rsi 40, havin rsi 50 fogta az esést, így nagyobb esélye van az északi körnek, mint a délinek. A déli irány megerősítésére nem érkezett jel. Fontos megjegyezni, hogy a havi gyertya nem zárt be, egy hét van vissza a hónapból.

Nagyon nagy esélye van, hogy a sávban kialakult vákuum a sáv tetőig húzza az árfolyamot, a mozgás karaktere alapján lehet egy B hullám (vagy a trend visszatérése és 5. hullám) a mostani felfelé kör.

USD/HUF havi chart:


2 comments:

  1. Napos belépett az rsi bull zónájába, lehet benne még tér felfelé.

    ReplyDelete
  2. Közeledik az év vége, itt a lehetőség, hogy aki rendelkezik Önkéntes Nyugdíjbiztosítással és ez idáig nem élt a lehetőséggel, most gyorsan 17-18% hozamot realizáljon (1-2 hónapon belül), illetve tovább 17-18%-ot kb. egy éven belül.

    Az Önkéntes Nyugdíjpénztárakból adómentesen kivehető (10 év után a befizetett 10 éven túli tőke, illetve a tőke hozamai, 3 évente egy alkalommal). Az összeget november-decemberben érdemes lehívni, amit vissza lehet utalni a pénztárba (A befizetések után 20% adókedvezmény vehető igénybe, a pénztárak a befizetett összeg 2-3 %-t működési és likvidítási tartalékba helyezik -költség). Szóval most ki kell kérni és - ha megfelelő nagyságú összeg van a számlán, akkor - egyik felét még idén, másik felét pedig januárba befizetve a számlára 2016. és 2017. évi adóból vissza lehet igényelni a pénztári számlára. Figyelni kell arra, hogy Önkéntes Biztosítási pénztárakba ez évben mekkora összeg került befizetésre, mert felülről limitálva van az igénybe vehető összeg.

    Mindenki nézzen utána a jelenlegi szabályozóknak és lehetőségeinek!
    (Nekem idén nincs lehetőségem lehívásra, mert a 3 éves korlát érint)

    ReplyDelete