Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2016. május 30., hétfő

OTP

Memorial day, nem biztos, hogy ez miatt, de elég szűk sávban, kicsi forgalommal mozgott a papír. Ugyanakkor a pénteki dojiszerű gyertya után egy bullish megerősítés jött, igaz a gyertya nem duzzadt az erőtől, azonban az rsi szépen megtámaszkodott a mozgón és a bull támaszon. Továbbra is tartom a múlt héten feltett elképzelésemet, rövidtávon bullnak gondolom a piacot. A rajzolt célzóna elérhető, hogy egyből megy-e tovább,  vagy lefordul, azt jelenlegi információk alapján nem akarom megjósolni.

OTP napos chart:
4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Szvsz undorító hogy a BÉT-en ilyet meg lehet tenni. Ha nem lenne ez mutyi tőzsde akkor nem tudták volna egyik blue chipet sem így lekötni.

   Törlés
  2. Dzz, lehet mutyi a tőzsde, de követi a hullámokat

   Törlés
 2. Kezd nem tetszeni a dolog, vagy a korábban jelzett célárra megy le, amit nem csinált meg, vagy 6600 környékére... A price action nem zárja ki, de egyelőre nem támogatja a gyors felkör verziót. Ráadásul kint is esésre áll minden, inkább...

  VálaszTörlés