Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2016. május 29., vasárnap

ANY - kérésre

Havi alapon nagyon figyelnék egy dKkialakulásának lehetőségére, rsi sávhatáron, piros rsi alatt, ez veszély. Ugyanakkor jelen helyzetben, ha a kép nem változik sokat, akkor a statisztika azt mondaná, hogy túl magasan alakul ki, azaz 50-50, hogy kereskedhető alakzatról lesz szó, pontosabban, hogy sikeres letörést indíthat (anti?). Érdemes megnézni, hogy az ábrán jelölt divergencia kialakul-e vagy sem.  Fibo 61-nél van az árfolyam, másodszor támadja a szintet, esélyes, hogy átviszi és akkor jó eséllyel a célja Fibo 78, a 1200-1250 között meglévő ellenállás zónája, mely egy helyre esik, ha a korábbi high-nál meglévő spike-ot a tanított módon számoljuk a célár számításhoz hiszen a mellette lévő 3-4 gyertya megerősíti, hogy nem a spike tetejéről érdemes indítani a Fibot.


Heti alapon bull zónában a papír, azaz likvid piacon ez long jelzés, az "S" divergencia ilyen magas zónában, csak meglehetősen alacsony, ellenálláson elakadó konvergencia megerősítéssel ér valamit. Hetes alapon esélyesnek tartok egy 1100 alá betekintést, majd új csúcsot, új csúcs esetén érdemes figyelni, ha az osztalékrészvény portfólió felszámolása a gondolat (vagy csökkentés). RSI 50 (esetleg 40) után kialakuló csúcs esetében kerülhet a befektető döntési helyzetbe. (Xtrém helyzetben B megy fel és még egy C lejöhet 900 körülre egy inverted flat felállásban, persze ehhez a bikák félreállása és a medvéknek  kommitálniuk kell magukat.)


A részvény nem elég likvid ahhoz, hogy napos szintre lemenjek, látszik a heti charton is, hogy nem kisimultak a hullámok, azaz egy egy nagyobb vevő, vagy tulajdonos elmozdíthatja az árfolyamot.

Összefoglalva nagyobb eséllyel egy kis korrekció után egy újabb csúcs jöhet az 1W-1M chartok alapján.

Nincsenek megjegyzések: