Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 20 December 2014

2015

Hamarosan itt az új év. A tavalyi évhez hasonlóan tervezem, hogy áttekintem a piacokat. Ez az év már nem az elemzésről szólt, sokkal inkább a kereskedési metódusok kialakításáról. Keveset elemeztem, keveset számoztam, ennek ellenére elégedett vagyok ezzel az évvel, nagyot léptem előre, remélem ezt jövőre matek is visszaigazolja. Bal oldalt a 2015-ös szűrés alatt összefoglalva láthatóak lesznek a 2015-ös évre (nagyobb tf) várakozások. Fontosnak tartom a visszacsatolást, ezért megnézem, hogy a tavaly év végén, idén év elején írt elemzések mennyire váltak be.  Mennyire használható az elemzés. Biztos lesznek találatok, illetve mellé lövések, melyeket vagy jeleztem az év közben, vagy nem. Persze tudom, hogy minden gyertya új információkat hordoz, ezért hetente, havonta, negyedévente érdemes lett volna frissíteni, de ez egész embert kíván, aki csak ezzel foglalkozik, erre pedig nem volt időm.

8 comments:

  1. Nekem 2014-ben is ez jött le.
    Sokszor elcsodálkozom sokan mikor mit néznek,még a "nagyok" is,pedig csak a nagyobb tf-röl beszélek.Mai napig nem értem, hogy lehet ekkorát tévedni mint az utóbbi 2-2,5 évben shortvárással. Időnként kimásolva gyűjtögetem SD kártyára kinek mi a véleménye irányügyileg ,kizárólag nekem tanulás céljából csinálom ezt is.
    Többen kérdezik a véleményem,ki személyesen, ki telón, ki emailban ,néha vannak nagy viták is próbálnak győzködni az igazukról.
    Néha visszakérdezek, mi a reakció!>páran csak bemondanak valami "nagyot"...páran nagyon hisznek folyamatosan abban amit gondolnak hogy az úgy is lesz, mert a gazdaságból ez jön le...esetleg van aki poziból beszél....van aki más után megy mert olvassa-olvasta valahol,(ez a legrosszabb).....Van aki saját magát is félrevezeti és hisz is benne,de még sorolhatnám.
    Legnagyobb vitám a tőzsdei -deviza árfolyamokról,a világgazdasági folyamatokról,mi vezetőinkről-Putyinizmusról,stb,.....na meg hogy működik a tőzsde. Ez az ember a legjobb barátom és ráadásul a könyvelőm is több évtizede látja mit csinálok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Blogtársak,Kollégák!

    Békés, Szeretettel teli Karácsonyt, és Sikerekben, Egészségben, Bőségben gazdag Új Évet kívánok!

    Ras

    ReplyDelete
  3. Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt kívánok!

    CJ

    ReplyDelete
  4. Boldog, Békés Karácsonyt valamint sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok Nektek!

    Köszönöm Nektek a segítséget és támogatást amit kaptam!

    ReplyDelete
  5. Boldog Békés Karácsonyt és Pipekben Gazdag Új Évet!

    ReplyDelete
  6. Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt kívánok, sok-sok ajándékkal !

    ReplyDelete
  7. Kellemes Karácsonyi ünnepeket és BUÉK mindenkinek,
    Junkie

    ReplyDelete