Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. május 21., szerda

Bux - hetes

Elővettem a "régi" Bux ábrát. A piac a hsz alsó száránál. A fő kérdés, hogy visszateszt, vagy a háromszög b of B poziciójában helyezkedett el, mert akkor egy C hullám tart északnak, mely gond nélkül elérheti a 21.000-es zónát. Ez a legrosszabb hír, amit shortos el tud képzelni.

Abban az esetben van esélye a shortnak, ha felfelé Dzz ment, mert az lassan befejeződhet kisebb tf-n. A veszély innentől a longosokat veszélyeztetné, mert egy harmadik hullám indulhatna délre, melynek mérete simán elérheti a 6.000 pontot (!). Most nagyon érdemes várni és figyelni!

Dzz esetében a célár 19.200 környéke lehet, nagyobb tf-n néztem azaz 100-200 pont simán belefér, mint tévedés.

Bux hetes chart:


A jelenlegi szinteken van egy ellenállási zóna (napos), amely többször megfogta az emelkedést. Nem véletlen a korábbi nagy esés 4. hullámának (rész)zónája.

Bux napos chart:


A fentiek alapján long pozíciók zárásában és/vagy a stopok feszítésén gondolkoznék elsősorban. Ekkora bull erővel nem vitatkoznék az első jelre, csak másodikra vállalnék fel shortot.

3 megjegyzés:

 1. hati 10' fordulós jelzés, de ilyen kicsi tf-n és mert hatiról van szó, ne tulajdonítok neki nagy jelentőséget

  VálaszTörlés
 2. 18700-750 körüli viselkedésre leszek kiváncsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. esetleg rövid távon 750-800 körüli helyzetre

   Törlés