Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 23 April 2013

OTP

A háromszög elképzelés. MACD Hist. mellette van, a forgalomról ezt nem tudom egyértelműen elmondani. Elképzelés, de nagyon hezitálok rajta, hogy valóban ez e a megoldás, vannak kétségeim. Talán holnap meglátjuk.

OTP órás chart:

18 comments:

  1. már azt hittem hogy én néztem el valamit. de megtaláltam a választ az ismeretlen hullámra.

    http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/kivizsgalna_a_forintzuhanast_az_mnb.183058.html

    Azért ez komoly :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. én jót röhögtem rajta, meg sem kérdőjelezik a hülyeséget, komoly renoménk van....

      egyébként a dollár simán felfelé várom és egy ED c poziban elférhet, azaz lehet, hogy hír volt, de lehet majd elliott-i háttere, annak ellenére, hogy 2 perc volt a megugrás és a normalizálódás, pedig komoly hír volt...

      Delete
    2. Robbantás a fehér házba szintén tév hír amcsik sec perc alatt le nullázódnak egyre több a téves hír ugye falják a híreket a piacok, holnap mi jön Korea atomtámadás? ja ez is téves.

      Delete
    3. Akinek egyszer igaza lesz, az mosolyogva fogja nézni a többit. Most nem jött be. Ezekben a magasságokban és elágazások mellett azért érthető hogy "megremegnek" a kezek.

      Delete
  2. hsz-be 4580 környéki lefordulás optimális D helyszín

    ReplyDelete
    Replies
    1. AD, csak egy technikai kérdés, miért nem az előző alj a C?

      üdv, Forcag

      Delete
    2. Akkor e messzebbre menne, mint c, ráadásul hsz esetében mindig gondolni kell arra, hogy nincs kész a szerkezet, c általában dupla hullám, továbbá a kitörés helye nem lenne jó, időben túl korai, a kitörés ideális helye a két függőleges vonal (kb.), ha ma feljebb megy 80-ig és onnan fordul, a kitörés időben eltolódik.

      Ezért szerintem, ha ma kitörés lesz, azaz 4600 fölé menne, akkor a szerkezet nem hsz.

      Delete
  3. Dollár, sajnos valami rendszerhiba van nem tudok bejelentkezni.

    Szerintem van még tér felfelé, bármilyen hullám is tart északnak, az elsődleges zónám - alakzattól függetlenül - 234-236, meglátjuk utána mi történik.
    Hetesen nézve a grafikont a lefelé jövetel, akár a teljes 4. hullám is lehetett, de azt is el tudom képzelni, hogy csak annak egy alhulláma. Lehet ez egy furcsa ZZ majd, ahol c hullám, esetleg ED-ben, épp hogy kiviszi a korábbi aljat, vagy lehet ez egy hsz, ahol a múltkori aljnál(223 környéke) nem megy már lejjebb a piac.

    ReplyDelete
    Replies
    1. üdv AD

      Nem akarok vitatkozni ezzel a hsz. ami zavar elliottilag a 4. és b hullámba vannak tudomásom szerint hsz.-ek sem időben sem pontba hol a 4. hullám, a másik a tömeg szintén föl fele várja a ki törést 4400-as stoppokkal.

      Delete
  4. Akkor a helyzet:

    B/C(ed)/5/b a hsz

    Tejesen helyes elliottilag, a verziót 2012 július 7-e óta futtatom, eddig semmi sem törte, azt hittem teljesen világos az elgondolás, de szóljatok, ha nem!

    Én nem látok bele mások kereskedésébe, sem stop szintjeibe, nem tudom ki mit tesz. Az alakzat alapján azt is el tudom képzelni, hogy sokan shortban vannak 4600-4700-4800 stop szintekkel.

    Nagyon lényeges, hogy ne legyenek prekoncepciók és mindkét irányra fel legyünk készülve, egyébként a tömegnek egy új csúcs jobban fájna, mint a lefordulás, az exp. Ld olyan kicsi százalékban működik, hogy nem érdemes rá fogadni, ennek ellenére folyamatosan figyelem, és nem vagyok poziban, egyenlőre független vagyok, ha ed akkor előbb lépek poziba és nagyobb tétellel, ha ld, akkor csak később.....

    ReplyDelete
  5. Lehet még 1-2-1-2-1-2, erről Kennedy tréning videója jut eszembe, vagy azonnal szakad vagy nem az és az ellentétes irányba fog kitörni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szoktam olvasni az OTP elemzésed bár a hatinek jobban örülnék, na még egyszer 2011 szept. fut nálad egy föl 5, eddig oké a 3. vége 4950 körül, ami zavar minden hullám kb, 130-140 kereskedési nap volt, még amit 4-nek vettél 25 nem tudom hogy ez így helyes-e én személy szerint túl rövidnek tartom.

      Delete
    2. Ed 4. gyakran gyors.....

      Delete
  6. Sziasztok,

    Ad, usd/huf-nál (a hullámok 'kibontása' nélkül) az elmúlt 2 hetes esés intenzitását nézve akár diagonal 4. hullám is lehetne...? (LD)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inkább dzz, vagy 5 hullám, ld jellemzője röviden, hogy hezitál a piac, ez az esés, nem hezitáció:-)

      Nézd meg Cimballi könyvét az LD-ről

      Delete
    2. a 2012.10.14-től induló szerkezetre gondoltam, hogy LD.. és most volt(?) meg a 4. hullám lefele (222-nél).....

      Delete
    3. Gondoltam rá, de a belső szerkezet nem szép, ha megnézed hetesen semmi gond nincs, mert nincs sértés, devizánál egyébként is kicsit határesetben kell gondolkodni,mert nincs egységes piac...
      Elliott szerint a negyedik hullám nem zárhat az első hullámterébe, DE bemehet, tudod, ezt sokan rosszul értelmezik, Cimballi eredeti szöveget nézett! Ha hsz, akkor sehol sem lehet gond. Meglátjuk, nem számoltam ekkora retrace szinttel, akár 1-2-1-2 is lehetne, ami azért extrém és durva lenne... :o))))) Legalábbis Cimballi belelátta, de elfogadta, hogy az esés túl nagy, nagyobb, mint a feltételezett 2. hullám, ez pedig nem igen jöhetne össze, tudod egy szinttel nagyobb korrekció nagyobb, időtényezőben a mostani lefelé kör kisebb volt, de ha ez 1-2-1-2, akkor olyan 3/3 hullám jön, ami nem hiszem, hogy 300 alatt megáll... :o)

      Delete
  7. Naposon nr 7-es gyanús a gyertya alakzat, ha nem 1-2 sorozat, akkor 80% esélye, hoby felfelé fog kimenni, ha ma egy kis gyertya lenne a nap nagyon ézaki lehet holnap

    ReplyDelete