Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. január 6., vasárnap

OTP - nagy kép, havi chart

Nézzük első körben az OTP nagy képét, azaz a havi chartot. Korábbi rajzon is látható egy geometriai értelemben megrajzolt háromszög, amit elliotti értelmezésben nem tartok annak. Ha az lenne, akkor időben még sokat kell oldalaznia. Amit elsődleges verziónak kezelek, az a vastag kék ék, azaz felfelé egy ED halad. Ez a 2012 július 7-ei elemzés alapján várt út (a legvalószínűbb scennárió), azóta nem kellett rajta változtatnom. Ez alapján RSI értékét a csúcson a kék célzónába kb. 60 környékére várom valamikor februárban van a legnagyobb esélye elérni ezt a zónát a jelenlegi adatok alapján. 
Másodlagos verzióként ott motoszkál a fejemben, hogy mi van akkor, ha ez még csak az ED 3. hulláma. Időben szép hosszúra nyúlna, nem lehetetlen, de az idő miatt másodlagosnak lehet csak  kezelni.

OTP havi grafikon:


Nézzétek a forgalmat, szépen csökken, ahogy az egy éknél elvárás. Érdemes erre figyelni, segít az 5. hullám meghatározásánál egy ékben. Meg kell emelkednie a forgalomnak.

OTP havi grafikon (forgalommal):


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése