Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 12 November 2012

OTP

Röviden. A lefelé jövetel korrekciós jegyeket hordoz és megfeleltethető egy A-B-C szerkezetnek, ahol A=C. A mélypontról, ami egyben az emelkedés 61,8%-a, egy impulse indult északnak. 

OTP órás chart:


32 comments:

  1. üdv Pap

    Hát a DAXhozta a jelzet 7200 szintet, de az emelkedés karaktere alapján 4-es hullámnak nézem de milyen 4-es? Ha ma nem esik akkor passz.

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Szerintem nagyon-nagyon korai egy esés után 3 trendszintes fordulatot bejelezni, nagyobb tf-n biztosan nem látható impulse mellett. Naposon RSImég a bull támasz felett, sőt még csak most törte csak a lefelé menetben az emelkedő csatornát.
    A csúcstól való lefordulás max. exp. LD lehetne (amiről tudjuk, hogy soha nem jön össze), de inkább egy kombinációnak nézem, azaz korrekciós a szerkezet.
    A napos chart további emelkedés lehetőségére mutat a korrekció befejeztével, szvsz

    ReplyDelete
    Replies
    1. "nem látható impulse lehetett" helyesen- korán volt.....

      Delete
  3. Ha te agy látod akkor jó longot én minden esetre a longtól távol tartom magam ha még emelkedik is vagy 200 pontot, én inkább ott is már a short belépőket sasolom. Igen idik alapján lesz valamilyen fel de meddig?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Másik valami félre értés van én korántsem egy nagy 3. hulláról beszélek csupán az 1-es 3. járól.

      Delete
    2. 3 trendszint, nem beszéltem harmadik hullámról

      Delete
  4. Akkor DAXra egy kis kiegészítés tehát a 2009-es alj nálam egy nagy A a 2011 tető nagy B majd a tavalyi alj egy W idei tető egy X majd a 5900 alj kis A és elméletileg a B 7490 kész is lehet. Vagy egyszerűbben a tavalyi aljtól van egy remek a-b-c szerkezet amelynek a nagy B-je kész is lehet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Folytatva ha ez így van akkor lesz esés de nem ciklus szintű hanem csak a tavalyi aljak alá valamivel és onnan brutál emelkedés de ezt följebb már írtam.

      Delete
    2. Különben heti szinten föltennék egy ábrát mire alapozom DAX el képzelést egy nagy giga hsz.-re aminek a nagy A pontja a 2009-es alj a nagy B a 2011-es tető és most jönne a nagy C aminek be kellene menni a 2011-es alj alá, majd fel 7000-ig nagy D majd nagy E 6000-ig és innen irány észak bő 2014 után.

      Delete
    3. odaig ertheto hogy 2011es teto nagy B....utana erthetetlen hogy gondolod..amit W-nek gondolsz az impulzus szerintem W nem lehet...vagy 1 vagy A vagy C...utana irod idei teto X majd 5900alj kis A...idei teto utan nem volt 5900 hiszen nehany hete volt meg a teto..

      Delete
  5. Nyitó miatt arra kell gondolni, hogy lehet ez az esés nem fejeződött még be, vagy valami nagy beleadott

    ReplyDelete
  6. szisztok. es mi van ha az esest teljesz egeszebe nezzuk. akkor a tegnapi 7200 AZ PONT AZ ESES 38.2%KORREKCIOJA SZOVAL 2. HULLAM . EZ MEG A HARMADIK LEFELE... VAGY EZ TUL DURVA?? bocs beakadt a caps lock

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ép ezt néztem én is de lehet egy A is 7200 ha nem megy nagyon túl 7060on akkor most lefele egy B maj fel a C 7250-80 környékére és ott lenne a 2-es igen időben elhúzódó esés lesz mert bőven van tér lefele.

      Delete
    2. szvsz. szerintem B jött le de még nincs kész várni kell 1-2 órát, hogy elindul-e impulzussal délnek, hanem én glavírozok egy longot északnak a C jegyébe.

      Delete
  7. azt mondjatok daxnal hogy a teljes eses 1...es hogy szamozzatok be ezt az esest?...mert akkor a harmadik a legrovidebb ezen belul,az pedig nem lehet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egyenlőre se hogy vagy ez még az 1/1 -es lesz ha az akkor az előtte lévő esés valami kombináció, vagy pedig ahogy írtam az előbb hamarosan megindul délnek egy impulzus akkor ez az 1/3-as

      Delete
    2. oke akkor meg egyszer...utolso eso szakasz 7436-7063 kozott nalad mi?

      Delete
    3. Ha elindul most impulzussal délnek akkor az 1/3/1. Ha nem akkor ez 1/1/1 lesz és elötte lévő valami kombináció.

      Delete
  8. Charlie, igazad van. Utalgattam, de az a tiszta ha kimondom: hibás az elképzelés

    Sok a feltételezés, nincs mögötte Elliott (egy csúcstól 3 trendszintes fordulat, korrekciós szerkeztben:...), ettől persze egy ideig működhet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  9. dax...rovidre...amig a piros trendvonal alatt addig belefer meg egy alj mara a fordulat elott..hamarosan kiderul..
    dax

    ReplyDelete
    Replies
    1. Előbb ugyan ezt írtam le Papnak.

      Delete
    2. akkor en csak bekepesitettem:)

      Delete
    3. Örülök neki mert ez nálam benne van följebb írtam is 7300-ig de én már új csúcsot nem várok ez itt a kérdés mert AD még várja az új csúcsot te is bele látod?

      Delete
    4. Nagyon jó hogy tettél föl ábrát így legalább nem beszélünk mellé mert 9:40 körül írtam, hogy B jött le és ha impulzussal nem indul meg délnek érdemes egy kis longra gravírozni a fel fele menő C-be.

      Új csúccsal, hogy lesz nem lesz?

      Delete
    5. Sziasztok!
      Charlie megnéztem az ábrádat, valóban van rá lehetőség, de rsi és a gap down számomra nem ezt a mozgást valószínűsíti. Nálam a gyorsuló esés benne van a pakliban.

      Delete
  10. en meg csak tanulom ezt az egeszet szoval java reszt csak tippelek. ha kovetkezo korben nem indul meg lefele akkor teljesen rossz az otletem. (az egyik) 7045 lefele vagy ha nem akkor felfele passz, mert akkor nem tudom mi ez.

    ReplyDelete
  11. Ahogy elnézem lassan a ricsi, mol ki törés is kezd be halni ha ez így lesz és miért ne lenne a BUX is szépen délnek veszi az irányt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezt a picit 080 ig minimum varom

      Delete
    2. DAXba úgy néz ki csak meg jött a C hullám a ha c akkor nem igen lesz új csúcs.

      Delete