Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 4 October 2012

USD/HUF kereszt

Akár készen is lehet a várt ed 4. hulláma, azonban a piacok állása és a 4. hullám relatíva alacsony retrace szintje miatt, sokkal "szebb", azaz "right look" lenne szerintem egy magasabb retrace szintig való eljutás. Ideális lenne a jelzett zónáig való forint gyengülés, de akár ennél kisebb szint is előfordulhat.

USD 8H chart:



29 comments:

  1. üdv
    Ahogy én a DAXot látom ha 2. hullám akkor még nem ért véget min. vél ár 7420-40 ha B hullám a DAX sajátosságából adódóan akár új csúcsra ra is mehet cél ár 7530 körül.

    TWER

    ReplyDelete
  2. sp futi...annyira korrektiv jellegu a mozgas hogy ebbol csak ugy lehet innen bullish folytatas ha valami nyomorult ed-t vagy ld-t formaz..brrrrrr..
    sp futi

    ReplyDelete
  3. Charlie: aranyban még mindig vársz egy le kört?

    ReplyDelete
  4. Spről: sztem benne van még 1 új csúcs, de egyébként 4 hónapja emelkedik egy szép kis csatornában, aminek az aljáról számtalanszor pattant. Ha ezt töri, akkor érdemes majd a le körben gondolkozni szerintem.

    ReplyDelete
  5. Hsz lehetősége csökkent, flat nőt, ez azt jelenti, hogy nagyobb tfn további emelkedés jöht a korrekció után, figyelem lesz itt még esés!

    ReplyDelete
  6. Otp:
    egy hsz után indult a felkör aug 31én 3500ról, EDnek tűnik számomra, 4140-4220 közötti csúcsot várok, ahonnan feltételezésem szerint jelentős fordulót fogunk látni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Van egy ilyen ábrám, szerintem még nem raktam fel, fur:-) sa, hogy bár pár hete rajzolgathattam még mindig tartja magát... nem tetszik, ezért nálam hátrább van, mert ebben az esetben túl gyorsan jön az esés, de nem zárom ki. Usd huf alapján egyébként erre kellene számítani talán nagyobb eséllyel

      Delete
  7. Ad: ne haragudj, de melyikhez szóltál hozzá? :)

    ReplyDelete
  8. Bocsánat, nálam még nem volt ennyi bejegyzés. Bux és otp. Tegnapi bux elemzésbe írtam bele este, hogy gyanús a flat, hsz helyett, erre utaltam.

    Óráson rsi divergencia, ha a következő órában is megmarad, akkor az új csúcs alacsonyabb rsi értékkel, a számozást és a fibokat is mellé rakva fordulatra utal.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. ad usdhuf elkepzeleset erositene ha ott egy hsz lenne..
    usdhuf

    ReplyDelete
  11. azert buxnal tartsuk eszbe hogy a mol nagy valoszinuseggel egy negyedik hullamban van ami meg bonyolodhat de csak ido kerdese lehet hogy elinduljon fel es huzza magaval a buxot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mol...csak egy elkepzeles hogy igy is alakulhat..tul sok a varia de egyelore el a 4.hullam feltetelezes..ez a lenyeg...majd ha beverik fibo 50 ala akkor lehet feladni csak..
      mol 60

      Delete
    2. szvsz. időben ez a 4. hullám nagyon hosszúra nyúlna, vagy az el. köv. pár napba el indul az 5.-et befejezni én akkor is max 19500-ig várom, hanem indul el hamarosan akkor kakuk.
      Te meddig várnád a 5.-et.

      TWER

      Delete
    3. idoben van meg....kb oda ahova irod..

      Delete
  12. usdcad...ha jo az elkepzeles akkor meg hianyzik egy hullam fel ami delutan lekuldheti az rv. piacokat...

    usdcad

    ReplyDelete
  13. OTP órás lindát érdemes figyelni

    usdcad elméletileg egybevág az elképzeléssel

    ad

    ReplyDelete
  14. vigyazat a shortokkal..eurusd bullisha valt...igaz Draghi beszed van de attorni latszik a 2970es ellenallast...

    ReplyDelete
  15. ha daxba azt feltetelezem hogy A jott le 7200hoz es most B-t kinlodik,akarhogy nezem nem latom felfele azt a c hullamot ami azt lezarna...otlet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!
      Nem az volt a DAX verzió, hogy 7200-ig C jött le? És most egy diagonal mehet felfelé?
      Ha A volt mégis, akkor szerintem most még nincs kész a b of B, kell még egy c of b le, utána jöhet a c of B fel.

      Delete
    2. igen az volt...de ugy gondolnam hogy az az abc egy A...devizak kezdenek zavarni hogy lefele varjam a piacot...eleg mix van..

      Delete
    3. Ja, értem. Igen, elég össze-vissza van minden...

      Delete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. keresem daxba azt ami befejezhetne B hullamot ha egyaltalan az...devizak egyelore nem ugy neznek ki mintha akarna itt meg lenni egy jo kis C le...kicsit eroltetettnek tunik ez a B/c ed elkepzeles,majd meglatjuk ha elmegy a tetejeig hogy viselkedik..
    dax

    ReplyDelete
  18. OTP olyan mintha még nem fejeződött volna be a felfelé kör, egy negyedik hullámnak tűnik, egyenlőre ez az oldalazás, de megnézem Markersen is...

    ReplyDelete
  19. ad...elkepzelheto hogy mar ezt nem abc-nek kell kezelni otpnel?..de ha igaz is, nem latom hogy mit jelenthet ez kicsit nagyobb tfen...
    otp 5

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) verzió: Lehet a lefelé körrel megvolt a korrekció és ez a következő kör felfelé

      2) verzió: 2. pontodnál indul a c hullám felfelé, vagy ott valahol, ne felejtsük el, hogy hétvége volt, RSI alapján negyedik hullámot mondok, ebben az esetben flat b lehet, aminek a végét nehéz megmondani, főleg úgy, hogy c/5 megnyúlhat, egyenlőre csatornán belül van a felfelé kör, ezért e másodikat tartanám nagyobb eséllyel működőnek.

      3) verzió b hullám a hullámában vagyunk csak, 5 hullám fel, majd mély retrace és újabb 5 hullám felfelé 161,8%-os exp. flat - bika csapda, majd esés c hullámban. a hullám lefelé bonyolult volt, ezért b éles lesz, mint ahogy ezt látjuk is

      Delete