Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. október 4., csütörtök

USD/HUF kereszt

Akár készen is lehet a várt ed 4. hulláma, azonban a piacok állása és a 4. hullám relatíva alacsony retrace szintje miatt, sokkal "szebb", azaz "right look" lenne szerintem egy magasabb retrace szintig való eljutás. Ideális lenne a jelzett zónáig való forint gyengülés, de akár ennél kisebb szint is előfordulhat.

USD 8H chart:29 megjegyzés:

 1. üdv
  Ahogy én a DAXot látom ha 2. hullám akkor még nem ért véget min. vél ár 7420-40 ha B hullám a DAX sajátosságából adódóan akár új csúcsra ra is mehet cél ár 7530 körül.

  TWER

  VálaszTörlés
 2. sp futi...annyira korrektiv jellegu a mozgas hogy ebbol csak ugy lehet innen bullish folytatas ha valami nyomorult ed-t vagy ld-t formaz..brrrrrr..
  sp futi

  VálaszTörlés
 3. Charlie: aranyban még mindig vársz egy le kört?

  VálaszTörlés
 4. Spről: sztem benne van még 1 új csúcs, de egyébként 4 hónapja emelkedik egy szép kis csatornában, aminek az aljáról számtalanszor pattant. Ha ezt töri, akkor érdemes majd a le körben gondolkozni szerintem.

  VálaszTörlés
 5. Hsz lehetősége csökkent, flat nőt, ez azt jelenti, hogy nagyobb tfn további emelkedés jöht a korrekció után, figyelem lesz itt még esés!

  VálaszTörlés
 6. Otp:
  egy hsz után indult a felkör aug 31én 3500ról, EDnek tűnik számomra, 4140-4220 közötti csúcsot várok, ahonnan feltételezésem szerint jelentős fordulót fogunk látni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van egy ilyen ábrám, szerintem még nem raktam fel, fur:-) sa, hogy bár pár hete rajzolgathattam még mindig tartja magát... nem tetszik, ezért nálam hátrább van, mert ebben az esetben túl gyorsan jön az esés, de nem zárom ki. Usd huf alapján egyébként erre kellene számítani talán nagyobb eséllyel

   Törlés
 7. Ad: ne haragudj, de melyikhez szóltál hozzá? :)

  VálaszTörlés
 8. Bocsánat, nálam még nem volt ennyi bejegyzés. Bux és otp. Tegnapi bux elemzésbe írtam bele este, hogy gyanús a flat, hsz helyett, erre utaltam.

  Óráson rsi divergencia, ha a következő órában is megmarad, akkor az új csúcs alacsonyabb rsi értékkel, a számozást és a fibokat is mellé rakva fordulatra utal.

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. ad usdhuf elkepzeleset erositene ha ott egy hsz lenne..
  usdhuf

  VálaszTörlés
 11. azert buxnal tartsuk eszbe hogy a mol nagy valoszinuseggel egy negyedik hullamban van ami meg bonyolodhat de csak ido kerdese lehet hogy elinduljon fel es huzza magaval a buxot...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. mol...csak egy elkepzeles hogy igy is alakulhat..tul sok a varia de egyelore el a 4.hullam feltetelezes..ez a lenyeg...majd ha beverik fibo 50 ala akkor lehet feladni csak..
   mol 60

   Törlés
  2. szvsz. időben ez a 4. hullám nagyon hosszúra nyúlna, vagy az el. köv. pár napba el indul az 5.-et befejezni én akkor is max 19500-ig várom, hanem indul el hamarosan akkor kakuk.
   Te meddig várnád a 5.-et.

   TWER

   Törlés
  3. idoben van meg....kb oda ahova irod..

   Törlés
 12. usdcad...ha jo az elkepzeles akkor meg hianyzik egy hullam fel ami delutan lekuldheti az rv. piacokat...

  usdcad

  VálaszTörlés
 13. OTP órás lindát érdemes figyelni

  usdcad elméletileg egybevág az elképzeléssel

  ad

  VálaszTörlés
 14. vigyazat a shortokkal..eurusd bullisha valt...igaz Draghi beszed van de attorni latszik a 2970es ellenallast...

  VálaszTörlés
 15. ha daxba azt feltetelezem hogy A jott le 7200hoz es most B-t kinlodik,akarhogy nezem nem latom felfele azt a c hullamot ami azt lezarna...otlet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nem az volt a DAX verzió, hogy 7200-ig C jött le? És most egy diagonal mehet felfelé?
   Ha A volt mégis, akkor szerintem most még nincs kész a b of B, kell még egy c of b le, utána jöhet a c of B fel.

   Törlés
  2. igen az volt...de ugy gondolnam hogy az az abc egy A...devizak kezdenek zavarni hogy lefele varjam a piacot...eleg mix van..

   Törlés
  3. Ja, értem. Igen, elég össze-vissza van minden...

   Törlés
 16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 17. keresem daxba azt ami befejezhetne B hullamot ha egyaltalan az...devizak egyelore nem ugy neznek ki mintha akarna itt meg lenni egy jo kis C le...kicsit eroltetettnek tunik ez a B/c ed elkepzeles,majd meglatjuk ha elmegy a tetejeig hogy viselkedik..
  dax

  VálaszTörlés
 18. OTP olyan mintha még nem fejeződött volna be a felfelé kör, egy negyedik hullámnak tűnik, egyenlőre ez az oldalazás, de megnézem Markersen is...

  VálaszTörlés
 19. ad...elkepzelheto hogy mar ezt nem abc-nek kell kezelni otpnel?..de ha igaz is, nem latom hogy mit jelenthet ez kicsit nagyobb tfen...
  otp 5

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1) verzió: Lehet a lefelé körrel megvolt a korrekció és ez a következő kör felfelé

   2) verzió: 2. pontodnál indul a c hullám felfelé, vagy ott valahol, ne felejtsük el, hogy hétvége volt, RSI alapján negyedik hullámot mondok, ebben az esetben flat b lehet, aminek a végét nehéz megmondani, főleg úgy, hogy c/5 megnyúlhat, egyenlőre csatornán belül van a felfelé kör, ezért e másodikat tartanám nagyobb eséllyel működőnek.

   3) verzió b hullám a hullámában vagyunk csak, 5 hullám fel, majd mély retrace és újabb 5 hullám felfelé 161,8%-os exp. flat - bika csapda, majd esés c hullámban. a hullám lefelé bonyolult volt, ezért b éles lesz, mint ahogy ezt látjuk is

   Törlés