Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 25 October 2012

OTP

Az OTP mai mozgása nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a lefelé menet egy B hullám volt, retrace szint 78,6%-ig ment, az esést a bull támasz fogta az RSI-n, ahol megtörte az emelkedő csatornát, ami az utolsó előtti hullámra jellemző. Összefoglalva nem tudom kizárni, hogy a lefelé jövetel egy b hulllám volt és a következő időszakban északnak veszi az irányt, sőt egyenlőre látok erre esélyt. Nagyon fontos lesz, hogy mi történik az RSI MA9 találkozásakor.

OTP napos ábra:


Órás ábrába nem megyek bele mélyen, egyenlőre nagyon hiányzik a két nap. A lefelé kör lehetett egy flat b hulláma is, akkor pedig csak c megy felfelé. A mai aljtól szerintem egy 5 hullámból álló szerkezet ment felfelé, azaz holnap korrekcióra lehet számítani, ideális esetben benéz majd 4.000 alá, majd minimális elvárás, hogy lesz még egy ötös északnak (kivéve running flat!)

2 comments:

  1. már tegnap észrevettem, nem akartam kiírni, mert nem volt biztos, hogy új low-t láttunk és a távolság miatt az erőssége sem elég nagy, nagyobb tf-n (pl 2 nap) nem tudtam megnézni, de ha előveszitek a napos chartot, akkor felfedezhettek egy távoli csúzlit :o)

    ReplyDelete
  2. 3950 környéke ideális lehet a korrekció végének

    ReplyDelete