Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 25 September 2012

OTP

Esés lett. Flat egyenlőre a működő verzió. A kereskedés utolsó perceiben történt mozgás azonban kétségeket ébresztett bennem, abban a tekintetben, hogy a b hullám készen van e, vagy csak a fele volt ma meg. Esélyes, hogy amit ED-nek néztem, az valójában 1-2-1-2 szituáció volt, a trendcsatornából való kitörés erre utal. Sajnos a chart alapján nem tudok egyértelmű véleményt alkotni, sőt a holnap reggeli mozgás sem fog sokat segíteni, mert esélyes, hogy a felfelé menő c esetében is esés lesz holnap az első órákban. Óráson az RSI is ebbe az irányba mutat, ua. ez az utolsó gyertyából levont következtetés, ami, mint tudjuk még változhat. (mármint a gyertya).

OTP napos chart:


Nem zártam ki a tetőről jövő esés esetében  a dZZ verziót, de nagyon kevés esélyt látok rá. Ha ez még csak a b hullám akkor jön még egy esés holnap 3.800+ környékére (exp. flat). Őszintén megvalva az extra emelkedés miatt nehéz számolni, az ábra alapján ez már a c hullám felfelé, melynek várható célára 3.950-4000 között lehetne, majd egy komoly esés 3.700 alá.

23 comments:

  1. Üdv az SP helyzete érdekes a háromszöget szerintem a blog olvasók tudták hogy ott van csak hogy milyen pozícióba ez volt a kérdés charli nyert a cél ár már tegnap majd nem meg is lett 35-38 közé mutat és lesz egy LD, ezt jó lenne ha AD megnézni mert ha LD akkor valamilyen 1-es hullám jött lefele.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia!

    Amíg nem látok egyértelmű jelet a trendfordulóra, addig a lefelé menetet korrekcióként kezelem.

    A jelenlegi helyzet alapján legalább egy új csúcs még lesz!!!

    ReplyDelete
  3. Szvsz exp. flat b hulláma tart délnek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Persze a bizonyossághoz ki kellene vinni a korábbi aljat

      Delete
  4. Sziasztok!

    végre tudok egy kicsit lenni. ennek örömére nyitót beshortoltam, de már zártam is 39-en. most mehetne 3950 fölé.

    ReplyDelete
  5. ad..otpnel ugy gondolod hogy a B/b tart delnek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, esélyesnek tartom, de ehhez ki kell venni az aljat

      Delete
  6. Ez az oldalazás b jegyeket hordoz, lehet c egy ed lesz B

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. ja, nem tudjuk mi veszett el a resben

      Delete
    2. Igen, megint ez a hatalmas rés, ráadásul ezek szerint mégis csak ED volt, de a kicsi tf miatt nagyon fel tudták rántani az 5. hullámot.

      Kicsit mérges vagyok,mert tegnap az induló shortra ráadtam és a nap végi száguldás, majd az esés elmaradása vitte a pezot, vagyis sikerült nullát hozni, erre ma reggelre meg ott volt a hús csont nélkül, bbrrrr, lassan itt hagyom ezt a homokozót és megyek az USA-ba kereskedni....

      Delete
  8. Nagy valószínűséggel a bux le megy 18000-ig a fej-váll alakzat tört, akkor a 4. hullám már ki zárt mint az otinál, a másik az SP,DJ vissza tértek a nagy ékbe valószínű az első körbe még nem törik az SP 1410 körül van az ék alja, nagyon kíváncsi leszek meddig megy el újra áttöri-e az ék felső szárát, vagy most mindenki vár még egy fel felét és lesz az ék miatt egy brutál be szakadás.

    TWER

    ReplyDelete
    Replies
    1. A fej-váll alakzaton kívül van egy trendfordító csökkenő háromszög aminek a cél ára szintén 18000-re mutat. Ön magába egyik vagy másik alakzat is a trend irányának a meg fordulását jelenti na majd meg látjuk.
      Boy a hati shortod meg van még 19240-röl ahol jeleztem a short signált, ha gondolod a long signált is jelzem de még nyomokba sincs.

      TWER

      Delete
    2. Üdv Twer!

      Sajnos már nincs, azt hiszem írtam is hogy zártam, azóta longon is jött egy kicsi, ma volt egy kis otp short, amúgy csak nézelődök.
      Igen jelezz mindenképp. köszi

      Delete
    3. Még egy kis érdekesség tegnap óriási dilemmába voltam hogy bele adjak-e a DAXba hát nem adtam bele kár, mivel ilyen még nem volt, hogy az eladási szignál vonal bele mászott a zöld gyertyába.

      TWER

      Delete
    4. Különben hatinál az utolsó eladási jel 19000-nél érkezett egyenlőre a szignál tartást javasol. Nem nagyon merek ilyeneket be írni mert ugye nem szeretném ha a fejemet venné valaki mert ez már szinte vételre vagy eladásra irányuló jelzések.

      TWER

      Delete
  9. hatinál "nagyüzemi" bevásárlások kezdődtek

    ReplyDelete
  10. szvsz. hatinál ez a 18700 gyenge támasz én tartom a 18300 körüli cél árat vagy bux 18000.

    TWER

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hiányzik nekem a dZZ a hsz-ből, a forgalom sem oké, az indikátor viszont jelzi, nem szeretem a molt ilyen kis tf-n, mert egy-két nagyobb eladó-vevő szétmozgatja és nem elég likvid.

      Delete