Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 27 September 2012

DAX - gyors

Nem elemzek mélyen, csak egy elképzelést teszek fel, amit reálisnak érzek.


4 comments:

  1. ..teton b-tol egyetertunk:)..akko mashogy lesz valszeg:)..nem tudom messzebbrol hogy gondolod de nalam szept 14en van egy jo nagy 3-as, a juniusban 5910tol indult emelkedes 3asa....ezert ugy gondolom hogy kell meg ido a korihoz es ha lesz is meg egy lenyomas ami befejez egy abc-t az csak egy nagy A lesz..nagy B mehet uj csucsra is..hintapalinta lenne a javabol...foleg ha B es C gyors lenne..van ra esely..

    ReplyDelete
  2. 1 hónap palintában benne vagyok, csak egy elképzelés, fibokat jól hozza és szabályos

    ReplyDelete
  3. dax 7272..utolso esely hogy 4c elinduljon innen fel 7350hez..kulonben 5.ben talaja magat

    ReplyDelete
  4. ha esetleg valakit erdekel a ranndomnal ujitas lesz...gyorsabban akarjak elszedni a penzunket:)
    "Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2012.09.28-tól az eddigieknél jelentősen kedvezőbb feltételekkel nyithat napon túli short ügyleteket a Budapesti Értéktőzsdén!

    Annak érdekében, hogy Kedves Ügyfeleink továbbra is a legkedvezőbb szolgáltatásban részesüljenek, számos újítást vezettünk be.

    Az újonnan bevezetett szolgáltatásainkat tShort és tLong termékeknek neveztük el, amelyek segítségével profitálhat az árfolyamok csökkenéséből és emelkedéséből egyaránt.

    Mit jelentenek az újítások az Ön számára short pozíciók esetén?

    - csökkentettük az értékpapír kölcsönzési díjat,
    - a korábbiakban alkalmazott háromszoros tőkeáttétel helyett, most már ötszörös tőkeáttétellel nyithat tShort ügyletet és a nap végén eldöntheti, hogy csak daytrade pozíciót akart, vagy megtartja napon túlra tShort pozícióját,
    - ha a nyitott tShort pozíciót még aznap daytradeként lezárja, a jutalék megegyezik a TDT százalékos díjaival,
    - átalakítottuk a fedezetképzési eljárást, nem foglaljuk be előre a kölcsönzési-, zárási díjat és jutalékot;

    tShort- amennyiben Ön úgy gondolja, hogy a piac esni fog, ajánljuk figyelmébe az ÚJ tShort termékünket, ahol 5-szörös pozíció nyitható a fedezethez képest!

    tLong- ha abban bízik, hogy a piac szárnyalni fog, akkor az ÚJ tLong termék segítségével finanszírozzuk az Ön számára az 5-szörös tőkeáttételhez szükséges ellenértéket!

    A módosításokat és az új szolgáltatás részleteit a honlapunkon találhatja meg, "Szolgáltatások" menüpont alatt 2012.09.28-tól!
    Kérjük, hogy a fentiek igénybevételéhez, néhány kattintással fogadja el a Netboon rendszerben található új keretszerződéseket a "Szerződések" menüpont alatt 2012.09.28-tól.

    Felhívjuk szíves figyelmét, amennyiben a Randi-n keresztül is kereskedik, honlapunkról töltse le a Randi legújabb verzióját 2012.09.28-tól!

    Kérdéseivel forduljon bizalommal Társaságunkhoz!"

    ReplyDelete