Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 30 September 2012

Bux

A nagy képen - hetes - a bear ellenállás fogta az emelkedést. Az elmúlt két hétben lefelé mutatott a piac. RSI még mindig MA9 felett, a semleges zóna tetején.

BUX hetes chart:




Napos ábrán a zöld bull verzió szerint egy x hullámban korrekciós mozgás zajlik. RSI MA9 alatt, au. az esés elakadt az 50-es szinten, ami bár semleges egyenlőre kicsit bull irányba mutat. Kíváncsi vagyok, hogy MA9-es görbét átviszi, vagy horgot csinál majd.

BUX napi chart:


Napos ábrán a zöld bull verzió szerint egy x hullámban korrekciós mozgás zajlik. Lefelé nagy eséllyel egy dZZ jött, azaz hármas kombináció. Ebben az esetben lehet egy flat x hullám, vagy amire a "hármasok" ábrán számítottam egy hsz érkezhet. Az első esetben új csúcsra futhat a piac, a másodikban a naposon már felrakott 78,6%-os fibo szinthez mehet vissza. Jelenleg még nem lehet megmondani, hogy mi fog következni, melyik verziót választja a piac. A b hullám még nincs kész, lefelé egy ZZ tarthat, DE a hétvége miatt nem biztos, hogy láthatóan befejezi. A két verzió között dönthetne a báziscsatorna törése, de épp az előbb elmondottak miatt, nem biztos, hogy jól megrajzolható lesz, marad a várakozás. a 78,6-os fibo a háromszög b hullámának ideális szintje lehet.

BUX órás chart:




No comments:

Post a Comment