Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 14 July 2012

USD - várakozás

Szépen bele a célzónába, majd lefordulás. Véleményem szerint a korrekciónak vége, jöhet egy forint erősödés. Szépen látszik a divergencia is, ez még egy megerősítés az 5. hullám végére.

USD 8H chart:


A legnagyobb kérdés gondolom, hogy meddig tart az esés. Szerintem nagyobb tf-n megyünk lefelé 200-210 közé, a korábbi emelkedésnek ott van egy ideális fibo szintje. De ne menjünk annyira előre, nézzük meg 2H charton, hogy hol volt az ED, mert annak a kiindulási pontjáig nagyon gyorsan el fog jutni a piac.

USD 2H chart:



4 comments:

  1. EURUSD lehet egy kisebb fordulat Szarvas is elemezte
    http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=12835&from=14520#3110360

    Magam részéről pedig a napos MACD divergenciát emelném ki. De majd kiderül eljut-e a felső résig és milyen időtávban.

    ReplyDelete
  2. SP - bull verzió

    egy pár napja ki írtad senki ne legyen longba ,most meg volt short záratás új csúcsokat emlegetsz ,erő az éterbe 0 ,0forgalom ,daneric sz. esést vár elég nagyot
    CS.K

    ReplyDelete
  3. EURUSD mélyebb elemzés nélkül belelátom, hogy lesz egy emelkedés 1,27 (esetleg 1,28) környékére. Áprilistól nézem napos alapon.

    Vadász megrajzolt ékjében ebben a formában kicsi a hitem, vagy nincs még kész, vagy nem az. Ami nekem hiányzik az egy komplex hullám, ráadásul így nem tudok 5 hullámot számozni, inkább csak 3-t. (hetes chart). Meglátjuk szakmailag szerintem még ő a jobb:o)

    RSI divergencia hetesen még a bear zónában alakult ki, alacsonyan van egy fordulós jelzéshez, bármi lehet.

    ReplyDelete
  4. Szia Ber!

    Üdv. a blogon, válaszom egy bejegyzésben.

    ReplyDelete