Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. július 29., vasárnap

OTP - várakozás - II. rész

Sokat nézegettem az ábrákat kisebb tf-n, tulajdonképpen azon, amelyiken kereskedem mostanában (1'-5'), illetve felette.  OTP esetében long irányba gondolkodom, de mielőtt bárki belongolná a piacot elmondom, hogy a 30-40 (esetleg 60-70) forintos emelkedésből 20-30 (50-60) megjátszására utazom, a piac ezekben a korrekciósnak tűnő szerkezetekben volt, hogy napon belül csak 40 forintot mozgott. Az órás ábrát szemlélve emelkedés irányába mutatott a Stochastic, de jelzése csak bizonyos körülmények között elfogadható, ezért óvatosan kezelem. Az RSI MA9 fölé lépett, de amit még észre lehet venni rajta, az egy slingshot, nem a legerősebb fajtából, de ott van. Nem tudom meddig fog az OTP utazni, de vélhetően a korábban - magamban megfogalmazott  - 3.470-es szint fölé.

OTP órás chart:


A 15' charton látható RSI horog is az emelkedés irányába mutatott pénteken MA9 felett, de a hétvége miatt a 15' figyelése és az abból levont következtetések már tudhatjuk, hogy hibára ad lehetőséget, mert ezen a szinten egy éjszaka is adatvesztéssel jár. Mutatom a 15' chartot.

OTP 15' chart:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése