Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 11 July 2012

Hármasok

Geometria alakzatok, de Ellliott vonatkozásában ennél többet jelentenek. Ez jelenti a piacnak a bull verzió egyetlen reményét, ha a "hármas" szakaszok végül egy ED-re állnak össze.  Persze lehet, hogy ezek csak a tavaly áprilisban indult impulse hullám korrekciós hullámai, de  az már nagyon hosszúra nyúlna, nem életszerű. Akkor inkább egy b hullám, a 2008-as esést tekintve A hullámnak, C-ED/1/b hulláma lehetne, ami még nincs kész.

Bux napi chart:

Belerajzoltam egy kb mozgást, de csak az irányok mérvadóak. Ugyanez a hármas tagolódás megtalálható az OTP-ben is.
Sokat lehet rajta gondolkozni, fel akartam dobni, hátha másnak is megindul a gondolkozása. Rengeteg dolgot tudnék írni (hsz lehetősége, ED, ZZ+ LD stb.), de fontosabbnak éreztem feldobni, mert annyi időm nincs, hogy részletesen kifejtsem. Ez az oka annak, hogy a piaci előrejelzések ennyire pontatlanok voltak, sehol az impulse magas tf-n. A forgalom csökkenése akár ED-re is utalhat, de lehet a korrekció és az LD befutó is.
Ez egy szívatós alakzat, de erre már szerintem rájöttetek, bármelyik irányba is megy a folytatás nagy eséllyel továbbra is felemészti a piaci szereplők energiáját és érzelmi tőkéjét. Szvsz, csak kis tf-n lehet jelenleg Elliott módszerével kereskedni.

No comments:

Post a Comment