Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 4 June 2012

OTP

Egyenlőre flat korrekciónak nézem, sőt a mai mozgás alapján nem lepődnék meg egy gyors esés után a 3000-3100-es zóna elérésén. Vagy lehet OTP-ben csak most jön az LD 5. hulláma, amire korábban, mint lehetőség utaltam? Meglátjuk, túlságosan bizonytalan, egyenlőre kivárok, mert nincs elég időm sokat elemezni. Mindenesetre az RSI óráson MA9-re tett egy horgot, negatív jelzés.

74 comments:

 1. szia ad,

  köszi az elemzéseket! nekem nem egyértelmű, mert 4-esek beleérnek 1-esekbe, ugyanakkor nem tűnik diagonálnak. szerinted/ többiek szerint?

  ReplyDelete
 2. ..nem tetszik otp mert tapad a napos csatornahoz,nyomaszto az analogia es ott tobzodnak egy csokorban a napos mozgok...ugyanakkor delelotti eses utan elindulhat egy felfele kor..ki tfen van egy hsz ahol e is egy hsz es ez nem b pozicio hanem 4....hsz4 letores befejezese utan pedig emelkedesnek kell kezdodni..

  otp15

  ReplyDelete
 3. ..magasan nyitott otp...elkepzelheto hogy a hszen beluli hsz meg csak a c hullam..most jon le d utana e fel ott short stop c felett

  ReplyDelete
 4. ad...ez a 3000-3100as zona eleres amit irsz...valami alakzatot latsz amibol johet ekkora eses?kosz.

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. bizom benne hogy 4.hullam exp flat c volt a felhuzas es jon meg egy erosebb kor le...de nagyon szivatnak ezek az 5.hullam varasok...soxor elfelejtik hogy lenne meg egy loket:)

   Delete
 6. charlie, beindult a leköröd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. igen,ez egy 5. a daxnal orason

   Delete
  2. iv/(1)/5? (trendszint jelölés nem korrekt)

   Delete
  3. Ha még most indult az 5. 5600 körül jó ha meg áll, de szvsz. ez már az5/5 valahol innen már korinak kell indulni.

   Delete
 7. ha 5 egyenlo hosszu lesz 1 akkor 5850hez lenez...ha nyulik akkor tovabb..

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Szia Charlie,

   Szép a rajz, ha nem érvényesül a váltakozás akkor szerintem jó lesz.

   Én hsz-re vagy flat-re számítottam eredetileg, az előbbit látom a legsanszosabbnak, annyira elhalóban van a forgalom.

   Delete
 9. estmédia is közelíti a 30-as célárat

  ReplyDelete
 10. csak elindul mar aranyba az a tetves 4c...keserves mint klontp...

  ReplyDelete
 11. a 680-as kt hatiban elég jó :D

  ReplyDelete
 12. aki ovatos otpnel az varja meg a hszbol letorest 3320nal van a d pont....ha azt tori a felfele jovo 2.hullamnal bele lehet adni stop e pont felett...

  ReplyDelete
 13. otp 1percesen az e befejezesenek egy ed latszik...

  ReplyDelete
 14. napon belul keso van shortra napon tulra most nem akarodzik nyitni...remelem holnap napkozben jo lehet es nem intezik el mai zaroban es holnapi nyitoban...

  ReplyDelete
 15. Sziasztok !

  Szerintem jónak tűnik az OTP-és hsz-es verziód, Charlie. Én BUX hatiban a hét hátralevő részében lefelére számítok, ez egybe vágna az OTP-és elemzéseddel. (BUX hatiban múlt hét péntektől egy LD-ét csináltunk szerintem felfele, mely ma az utolsó órában fejeződhetett be.)

  ReplyDelete
 16. Charlie, OTP lefelére, milyen célárat várnál, és kábé mikorra fejeződhetne be az esés szerinted ? Köszi !

  ReplyDelete
  Replies
  1. nezd meg legyszi mai elso hozzaszolasom...van hatira egy "meresz" elkepzelesem mondjuk az alacsonyabb otpt "igenyelne"..mindjart felteszem..

   Delete
 17. Szia Charlie!

  Igen, alakzat, ha ez még csak az LD 5. hulláma, mert a 3. dZZ. Egy hsz-t véltem felfedezni tegnap este, mely lehet az 5/b, de mint írtam egyenlőre nagyon bizonytalan az egész mozgás, exp. LD nehezen veszi be a gyomrom, de erre utal minden jel, nem szeretem.

  ReplyDelete
 18. Szia RCHRD!

  Nézd meg ezt, LD, biztosan, mégsem tűnt diagonálnak, ráadásul a fraktálok miatt lehet hasonló dologban gondolkodni, mert a piac ismétli más tf-n magát....

  http://4.bp.blogspot.com/-isczWUsHcAg/T7aOpEGOTgI/AAAAAAAACsQ/WhEH0pgEOB0/s1600/OTP+NAPI+m%C3%A1jus+18-ai+ment%C3%A9s+2007-es+es%C3%A9s.jpg

  ReplyDelete
 19. Fiúk!

  Bocsánat, hogy nem vagyok nap közben, de a meló helyen nagyon el vagyok kapva, az elmúlt két évben erre nem volt példa.
  Másrészt még kb másfél hétig korlátosan leszek, a hetem húzós, jövő héten pedig elmegyek pihenni egy kicsit.

  Remélem a 3/3 megvár :o))))

  ReplyDelete
 20. hati 60...en meg varnek egy lefele kort,lehet csak alom marad de ha igen igy el tudnam kepzelni..
  hati 60

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát, nekem az ábrád 4. és 5. pontja között a kisebb tf 1-es elég vad lenne így szerintem.

   Delete
  2. Én inkább olyanban gondolkodnék, hogy 4. és 5. között egy ABC van. Ebben az esetben az 'A' lehetne az ábrád '1-es' hulláma. A 2. helyett a "B" és a többi mint a C = egy ED, melynek jöhetne a mélypontja.

   Delete
  3. Persze csak tipp a részemről.

   Delete
  4. Charlie!

   Nem vagyok még Markers közelébe, MACD mit mond? Látszik rajta a hsz, a jelölés reálisnak tűnik.

   ad

   Delete
  5. nem a hist. a sima, hist nem támasztja alá, úgy látom

   Delete
 21. ha az ed elkepzeles nem is jo attol fuggetlenul is johet le ha hati orason a felfele 5hullam egy exp flat c hullam....akkor A pont lehet kijelolve...

  ReplyDelete
 22. Nagy a dübörgés Ázsiában de a határidök is szépen dübörögnek északnak.

  ReplyDelete
 23. Üdv Twer!
  Tegnap tankoltam kis longot, nem túl jó a beker áram, ha ma tovább megy még veszek, remélem 18500-ig elmászik.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hatira gondolod el megy 18500-ig?
   Én a jó öreg nasdaqot figyelem már ott pénteken benn lehetett az 5. hullám. Meg valaki írta itt a CACot még a DAX eset az el múlt 2 nappan a CAC emelkedett dettó nasdag. Én a hatit első körbe 17600-700-ig várom utána 19000 fölé.

   Delete
  2. Még egy megjegyzés és mentem az mi indexeknél naposon nagy bull divergenciák vannak, bár erre cimbi azt mondaná barish, na minden esetre mikor az emelkedésnél írtam cimbinek ott 2-3 napra szépen fordult a piac.

   Delete
 24. Arany célzónában, hsz-ből kitört. Ha a nagy kép jó, akkor lassan fordulnia kell.

  ReplyDelete
 25. sziasztok,

  ad, köszi az ábrát, pedig tréning anyag volt...

  ReplyDelete
 26. Sziasztok !

  BUX hatiban tartom továbbra is a LD elképzelést a múlt pénteki aljtól felfele. Igaz, benéztem tegnap kicsit, mikor már késznek gondoltam az LD-ét. Hiányzott még az 5. alhullámának C hulláma (ezt csináljuk ma délben szerintem, most lehetünk ennek a C-nek az 5. alhullámában.) Na, nagyon kíváncsi leszek, igazam lesz-e.

  ReplyDelete
 27. felét dobtam a longjaimnak, a másik felével kicsit még várok

  ReplyDelete
 28. 17300-on zártam a maradék 10 db-t

  ReplyDelete
 29. ..tegnapi short elkepzeleseim hogy egy utolso hullam le,nem jottek be...nem mentegetozni akarok(mondtam hogy bajban vagyok az utolso hullam-varasokkal) de szerintem buxnal megallja a helyet a tegnapi abra szerint hogy egy hosszu elso labu ed lehetett a vege..60perces histo haromszogelt ami megerositheti....az utolso lab viszont nem szurt ki,hamarabb fordult:(...forgalom hirtelen megnovekedesebol eszre vehettem volna hogy vege van de en a hatit neztem az pedig nem mutatta igy..muszaly buxot nezni csak az a fonok..lacika elkepzeleset hogy ld megy ment felfele csak igy tudom elkepzelni...ha ez nem ok akkor viszont egy exp flat alakult a maj18.-i alj utan aminek most lehet a c hullamaban..
  bux 15

  ReplyDelete
  Replies
  1. igen, érdekes volt most a szitu, mert BUX hati, BUX, OTP eléggé más ütemben mozgott most, mintha az OTP "várt volna" valamire

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. charlie! azért én tudtam mit kezdeni az elképzeléseddel! :-) nem vártam meg az általad írt utolsó le hullámot, mert az alj vadászat nem szokott sikerrel járni.

   Delete
  4. gyussz egy whiskey-vel..:))

   Delete
 30. charlie! estmédiát tornásztatják! :-)

  ReplyDelete
 31. üdv

  Egy kis statisztika ami alapján ha minden igaz új csúcsok jönnek az indexekbe. Az el múlt 12 évben ha 200 mozgó környékéről fordultak az indexek 98%-ba mindig új csúcsra mentek. Érdekes lesz ha így alakul akkor a nagy össze omlás megint el napolva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szia TWER,

   Nézd meg elliottos szemmel a dax-ot havi charton...

   Delete
  2. Szia TWER!
   A daxot elliottos szemmel hova várod,érdekelne,mikorra várod a csúcsokat,
   üdv
   T.K.

   Delete
  3. Én egy statisztikát mondtam ami ezt mutatja, elliott alapján ez kizárt a DAXnál, de az amcsi indexkbe benne van akkor a dax is megy velük.

   Delete
  4. Értem :)

   Azért szerintem vess majd rá egy pillantás, mert szerintem baromira érdekes.

   Delete
  5. Hát igen nagyon is érdekes hát hát nem tudom de ahogy egyre nézem benne van egy új csúcs, hú süsd meg ezek a statisztikák lehet nem hazudnak.

   Delete
  6. SZia brikka

   Nem válaszolsz mert ez a DAX nagyon érdekes havi alapján még egy 3. hullámot is bele látok amit most csinál északnak persze ez 1-2 évig is el tarthat.
   Jó látom én ezt?

   Delete
  7. Nekem nagyon komor havi szinten a dax. Aztán meglátjuk mi lesz belőle.

   Delete
 32. atyagatya..igaz meg van bo 3ora a kereskedesbol de napi forgalom tekinteteben bux es otpnel is eddig az ev 2.leggyengebb forgalmu napja...csak januar2.at tudja eddig uberelni...az ok mert a reszeg brokerek (ahogy selmecci kiharapomapokotasarokbol gabriella monda vala)meg javaban hanytak..de most?..ehhhhhh..

  ReplyDelete
 33. Most nézem, a BUX hati a 20-as mozgót támadja alulról, mely 17.244-en van. Vadászkutya legyek, ha ezzel a forgalommal fölötte zárna ma. (ez az LD veriót erősítené - magyarán mert 244 alá mennénk)

  ReplyDelete
 34. lacika..buxot es nem hatit nezve valamint ld-t feltetelezve szerintem csak a 3.hullamot fejezte be es csinalja a negyediket...

  ReplyDelete
 35. hú milyen csapkodás van, nem is merek belenyúlni

  ReplyDelete
 36. üdv

  SP-hez mit szóltok az 1292 sőt 1300 ellenálláson is át fütyült, ezek má támaszok itt már 5. délnek szvsz nem igen lesz.

  ReplyDelete
 37. Reggeli első bejegyzésem az amiknál igazolódni látszik már mint a Bull divergencia, a hati is közelít a 17600-hoz, lehet reggel nyitóba meg lesz majd esés 17300-ig majd észak 18500-19000 közé.

  ReplyDelete
 38. valaki mondja meg hogy egy ilyen napon egy otpben hogy lehet ilyen brutal alacsony forgalom...valami nem koser..

  ReplyDelete
  Replies
  1. szia charlie

   Még 2010-ben mikor 20500- ról fordult a BUX 3-4 nap is közel 3-4 milliárd volt a forgalom és ilyen alacsony forgalommal emelkedett vagy 2000 pontot ennyi tehát volt már rá példa.

   Delete