Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 21 February 2011

Bux1112 30' grafikon


30' chart:


Fordulat esetleg 22.850 környékén? Holnap kiderül.

10 comments:

  1. üdv AD

    Mire fel lenne fordulat mehet délnek tovább 21850-re gondoltál ott esetleg már lehet de szerintem csak 21450 körül várható.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Csak egy 15 percesen az első retrace, de alacsony a megbízhatósága

    ad

    ReplyDelete
  3. A mai mozgás után Cimballi elgondolása egyre érdekesebb...!
    ad

    ReplyDelete
  4. Így a nap végére kiderült, hogy a háromszög nagy B pozícióban nem működik, jöhet más korrektív lehetőség, vagy Cimballi féle háromszög.

    ReplyDelete
  5. üdv AD

    De kár nagyon késő vettem észre lent cimbi bejegyzését mert ha reggel látom zárom a pozikat. De szerintem ma csak a letörést textelte vissza. Egy szerűen a mai BUX1112 MOZGÁSÁT NEM ÉRTEM ÉS A MAGYAR PIACÉT SEM. HISZEN NAGY ZAKÓK VANNAK A VILÁG TŐZSDÉIN ÁZSIA 2% stb. DE A TEGNAPI SEM KÖZELÍTETTE MEG. MOST NAGYON JÓ LENNE KI VESÉZNÉD CIMBI JAVALLATÁT. VALÓBAN NEM TUDNI HOGY MEGVAN-E FÖLFELE AZ 5 HULLÁM. NEM ÉRTEM HOGY NEM LEHET EZT MEGÁLLAPÍTANI.

    ÜDV TWER

    ReplyDelete
  6. Szia Twer!

    Elég hosszan gondolkoztam Cimballi bejegyzésén, ahogy írtam nagyon nagy tapasztalat áll mellette. Mázlim volt, ha bizonytalanság keletkezik nem nyitok pozit, pedig este még a tervem az volt, hogy kemény shortokat nyitok rá. Cimballi bejegyzése és a momentum indikátorok hatására eljutottam oda, hogy reggel zártam a shortokat, hu, jó döntés volt. (mindenről meggyőzhető vagyok, csak nem könnyen és hosszú, T már tudja :o)) Sajnos pár forinton múlt, hogy a pár long nem nyílt meg, kár érte, de nem ültem gép előtt csak pár percet, a broki jövő hónapra ígérte, hogy a határidő telefonon is fog működni.

    T-nek van egy kombinációs alakzata, szerinte jelenleg amellett megy a piac,(dupla zig-zag és flat) ha megküldi felrakom. Próbáltam Cimballi elképzelését is felrajzolni, de a belső számozással küzdök. Csak abból tudok kiindulni, hogy korábban 23.450 köré vártam B tetejét, lehet, hogy a sok hullám után végül is ott lesz(?) Ha 3-3-3-3-3-as a szerkezet, azaz háromszög, akkor a csúcs elérése előtt még kell lennie egy egy kis lefelé korrekciónak, mielőtt kijelölné d (vagy e) pontot, mert ha jól értem Cimballit az esés egy a-b-c korrekciós alakzatára célzott, ahol a kis b-n belül alakulhat ki a háromszög, majd ebből megy fel egy kis c, ami megadja a B végpontját és indulhat nagy C lefelé, ami ha igaz, hogy nem lehetséges a korábban említett X-el jelölt kombináció, akkor egy nagy 4. hullám és megáll a december 9-ei csúcs előtt.
    Remélem érthető!
    Este megpróbálok valami érthető rajzos dolgot felrakni.

    üdv.:
    ad

    ReplyDelete
  7. üdv AD

    Ha jól értem max. 22600-22700 magasságáig fog esni
    a BUX1112. Ez valahogy nem fér bele a nagy C hullám elképzelésbe.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. üdv

    Mindenütt nagy zakók vannak amcsi is be délnek fordult elég szépen nem hinném, hogy itt a BUX vigéckenni fog, én a vissza textet tartom még mindig szemelőt ma ezt láttuk és holnap folytatja délnek. Vagyis ez a második hullám amit befejezett és indul a 3 délnek nagy zakóval. Ilyen nemzetközi háttérrel nem hiszem hogy bírja még holnap is északnak.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  9. Szia Twer!

    Még mindig tartom, hogy általában Mo előbb történnek az események, mint kint. A mai esés, a mi tegnapi esésünknek felel meg. Bár ez nélkülöz minden technikai alapot:o)

    ReplyDelete
  10. Ha öt hullámban kellene most felfelé menni, akkor egy elég komoly visszateszt belefér a holnapi napban itthon, 61,8% vagy 78,6%-on.

    ReplyDelete