Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. december 19., hétfő

OTP várakozás - 51. héttől I. rész

A héten megjött a várt emelkedést. Hetes ábrán is egy szép fehér (zöld) gyertya, megvan a mélypont, melyről elrugaszkodott. Az ábra további emelkedésre utal. A várakozásokon hetes alapján nem változtatok, nagy esélye van a képen jelzett zónának. A célzónához a Fibo time alapján nagyjából 2 hétre van szükség. (az időbecslés továbbra is nehezebb, mint a célár előrevetítése!, akár a tetőt a héten el is érhetjük)

OTP hetes chart:Az emelkedés napos alapján is szépen látszik.Jól mutatja a grafikon, hogy van még tér felfelé, azonban azt, hogy ezt milyen formában éri el nehéz megmondani. Mindjárt adódik két alternatíva is. A kék számozás szerint egy exp. ED lesz intermediate C hullám, ebben az esetben a célár a piros négyzet. Ha a piros számozást nézem, akkor bizony jöhet egy nagyobb meglepetés, mert magasabbra is elérhet a C vége. (Figyelem a piros számozásnak nem a piros téglalap a célterülete!)

OTP napos chart:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése