Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. december 3., szombat

OTP várakozás a 49. héttől - II. rész

A napos ábra alapján a várakozások változatlanok, kisebb korrekcióval együtt, de felfelé várom a piacot. A célzónák közül nagyobb esélyt az alsó zónának adom, sőt szerintem a felső zónát le is kellene vennem az ábráról, mert nem számítok rá, hogy elmegy odáig, ehhez valami extra dolognak kellene történnie.

OTP napos ábra:


Amikor azt írtam, hogy intermediate A hullám nagyon bonyolult volt ezért egyszerű, gyors hullámra számítok C esetében, nem gondoltam volna, hogy egy egyenes vonal fog felfelé menni, amit nem nagyon lehet elemezni. Felteszem az órás ábrát, de nem bontom alá, nem látom sok értelmét. Alátámasztani nem tudom, csak érzés, hogy a harmadik 4. alhullámában vagyunk. Egy csökkenésre számítok, a csökkenés mértéke talán sokat elárul a jövőről. Arra számítok- ez tényleg csak egy érzés - hogy 3.130 körüli támaszt teszteli vissza, majd éles emelkedéssel elmegy az óráson jelzett célzónáig. OTP esetében egyenlőre az ED verziót második lehetőségként veszem számba. Figyelem a dupla ZZ lehetőségét is, de most szvsz az is délre mutat. Talán a jövő héten több információt kapunk az órás charton is..

OTP órás ábra:

4 megjegyzés:

 1. Szia AD!
  Szerintem nem kell levenned a felső zónát JÓ AZ!
  Azután meg majd lehet, hogy lehet tovább rajzolni?
  üdv
  IC

  VálaszTörlés
 2. Szia IC!

  Alapvetően ritkán megy a korrekció az "egy szinttel alacsoynabb ciklus negyedik hullámának zónáján" túlra, mert az a korrekció ideális szintje. Nem szabály, inkább szabályozó elv.
  Ezért gondolom, hogy nem megy tovább.
  Rengeteg verzió van a fejembe, de mind közül csak talán kettő, ami működhet. Hamarosan meglátjuk... mit akar a piac maga.

  VálaszTörlés
 3. Szia Ad!

  Az OTP napi chartodról hiányolok egy általam pirossal berajzolt vonalat, amely szerintem nagy ellenállás.
  http://kepfeltoltes.hu/111204/OTP111204_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Én ezt a vonalat figyeltem a héten és a szint közelében el is adtam.
  Most én is várok egy korrekciót. Ha azonban átviszi az általam behúzott piros ellenállást, akkor számomra vétel!

  Üdv. jvgb

  VálaszTörlés
 4. Szia Ad-jvgb!
  Szintén figyeltem már a H&S lehetőség miatt is.
  Ad bocs a rajzodba kontárkodásért
  http://postimage.org/image/3nt9e9c2z/

  VálaszTörlés