Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 22 December 2011

Bux várakozás - péntektől

Gyorsan az elején felteszem a hetes és napos ábrát. Jelentem minden a terv szerint, ahogy vártuk. Nagyon-nagy eséllyel egy ending diagonál lesz intermediate C pozícióban.

Bux hetes ábra:


Bux napos ábra:


Naposon nagy eséllyel a piros zónába érkezés várható, a felső szár átlépése valószínűsíthető.


Bux órás chart:

Óráson két verzió van, mindkettő szerepel az ábrán.  A magam részéről a piros számozásra látnék nagyobb esélyt, azaz a lefelé tartó korrekció véget ért. 
Általában a kék számozás lenne a helyes, de a nagyobb kép alapján én inkább a piros alternatív számozás mellett raknám le a voksom. A felfelé menet naposon kb 5 napig tartott, ha így folytatja, december 31. lesz a csúcs.

Bux1212 napos ábra:

Nem kell nagyon változtatni az ábrán. Esélyes, hogy csak 78,6%-ig megy fel, azaz a csúcs 18.500 fölött lehet valamivel.

Mindent végignézve a csúcs eléréséig 4-8 nap lehet maximum! Figyelem, a felfelé hullám lehet gyorsabb, mint az 5/a volt!

8 comments:

  1. Egy érdekesség, hogy a [b] jelentősen eltér BUX1212-nél és a sima BUX-nál. Szerintem BUX inkább úgy néz ki, hogy a lefele kori befejeződhetett, míg hati nem úgy tűnik még (de ez csak mint furcsaság jelenik meg). (Elvileg BUX a főnök.)

    ReplyDelete
  2. igazad van, nem is néztem a fibokat, csak az arányosságot, hogy a ZZ két hulláma 1:1 arányú lesz, persze belefér az 1:1,62 is...

    ReplyDelete
  3. ad...nagyon keveslem a kincstari optimizmusodat...devizak azt sugalljak hogy nehany napon belul nem csucs lesz hanem felszallas fog elkezdodni...bux kulon allatfaj de akkor sem fogja tetlenul nezni...rovidre sem ertek egyet,a korinak meg nincs vege..charlie..

    ReplyDelete
  4. Lehet Charlie!

    Ebből még bármi lehet. Én vázoltam egy ideális esetet. Elképzelhető egy záró diagonál, ami elhúzza az egészet, de erről már korábban írtam, ZZ/C/5 hullámban.

    Nekem úgy tűnik a magyar piac kezd elszakadni a többitől és a realitásoktól, ez utóbbi esetében valahogy párhuzamot érzek a magyar kormánnyal...

    ReplyDelete
  5. Charlie!

    Milyen devizákat nézel? Valamilyen Ft kereszt is van köztük (USD, EUR, CHF, Svéd korona?)

    Köszi!

    ReplyDelete
  6. Jó Estét az Uraknak!

    Csak érdekességképpen említem, hogy átnéztem pár tőzsdei honlap BUX1212 topicját, a döntő többség shortban áll és esésre vár...

    Ezek között vannak olyan játékosok akik minden nap fórumoznak munkaidőben (tehát spekulációból élnek).

    Én is inkább hajlamos vagyok Charlie verzióját elfogadni. De az esetleges átmeneti lejtmenetet longok felvételére fogom kihasználni.

    ReplyDelete
  7. ad...aud/usd...usd/cad....aud/yen...ezeket nezem mint "indikatorokat"...charlie..

    ReplyDelete
  8. Charlie!

    Most akkor emelkedésre számítasz, vagy esésre, lehet félreértettelek!

    ReplyDelete