Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 12 December 2011

Bux várakozás az 50. héttől

Órás ábrát szemlélve - tanulva a múlt heti problémákból - két irányra teszek fel alternatívákat. Pirossal az alternatív verzió, ahol a piac még a korrekció állapotában van és a korrekció egy dupla ZZ formációt ölt. Ha ez így van akkor ideálisan a pirossal jelölt téglalapba esik bele a piac.
A másik verzió, ami még mindig az elsődleges alternatíva, nagyjából 1%-kal adok neki nagyobb esélyt. E szerint a korrekció kész és már a felfelé tartó impulse hullám épül.

Bux órás chart:



Most nem írok róla mélyebben, de felteszem a napos és hetes ábrákat is. Minden a várakozások szerint ment, annak ellenére, hogy a piac lefelé vette az irányt.

Bux heti chart:


Bux napi chart:


27 comments:

  1. Lacika írta:

    Sziasztok !

    Ha mennénk tovább lefele, több ok miatt, én egy ED-t tudnék elképzelni. Ezen ED verzió alapján az 1. hullámot már kiépítettük, 2-ból még egy kicsi lehetne hátra felfele (17.250-17.300-ig is akár), majd enyhe csökkenés tovább :

    BUX hati 60 ED verzio

    ReplyDelete
  2. (Bocs, Ad, rossz jegyzethez írtam !)

    ReplyDelete
  3. én kérek bocsánatot a linket nem másoltam jól

    azért tettem át, mert a hírdetés sokáig lesz fent és zavaró lehet majd... Töröltem a bejegyzés lehetőségét, nem lesz vele gond

    ReplyDelete
  4. (a képek belinkelésével kapcsolatban, lehet érdemes lenne oldalra kitenni a blog-on, hogyan lehet képet beilleszteni - mobilról is látható módon - a képletet)

    ReplyDelete
  5. otp...dupla zz vegkifejlet?..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/111212/OTP1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  6. aud/usd...usd/cad...aud/yen...rovidre benne van aud es cad gyengules de komoly bikafuttatast sejtetnek a chartok a korrekciok utan..charlie..

    ReplyDelete
  7. Igaz, Charlie, mintha BUX-ban, OTP-ben is lehetne érezni a feszültséget, hogy hamarosan kilőhetünk fölfele, addig meg mindenki vár még.

    ReplyDelete
  8. BUX hati ED verziót nem is követem tovább, akkora a tér felfele, és viszonylag pici hasznot lehetne szerintem megszerezni lefele - nehogy félrevezessen valaki egy ilyen verzió

    ReplyDelete
  9. kivancsi vagyok..ha az eu summit keptelen volt katalizator lenni a harmadik hullam indulasahoz,vajon milyen hir fog jonni beinditani?..charlie..mindjart lecsesz ad hogy ahhoz nem kell hir:)

    ReplyDelete
  10. Mondjuk ha most a (C)/2 ér véget, nem biztos, hogy kell hozzá hír szerintem. 2-es hullám sokszor úgy ér véget, hogy elhal a forgalom a 2. végén - érdeklődés hiányában elmarad a 2. hullám további folytatása.

    ReplyDelete
  11. lacika..a te olvasatodba a bux melyik hullamot csinalja az ed-ben?..charlie..

    ReplyDelete
  12. olasz 10eves ujra 7% felett..ez nem jo ...nagyon felulteljesitunk..lehet eloreszaladtunk az elmult napokban..charlie..

    ReplyDelete
  13. Amúgy bízok én ezek tehetségében, bármikor 2 perc alatt ki tudnak találni egy világmegmentő/világromboló hírt, egy ilyet már kisujjból kiráznak - persze tőzsdei kereskedési szünetben közölve :)

    ReplyDelete
  14. Kis tf-en, szerintem (C)/2/[c]/(3)/b-ben lehetünk most - de más verziót is el tudok képzelni hasonló végső célár tartománnyal (16.550-16.850).

    ReplyDelete
  15. usd/chf 4 oras....meg egy csucs es eloall az altalam csak negy puklis-nak hivott divergencia...regen figyelem az ilyeneket...soha nem lattam meg otost ilyen nagyobb tf-en,de azt igen hogy negyesbol jott a gyors mozgas elleniranyba...ennek inverse az eur/usd...a tobbit hozza lehet kepzelni...csak mukodjon most is szepen ehttp://kepfeltoltes.hu/111212/usdchf_www.kepfeltoltes.hu_.gifz a divergencia..charlie..

    ReplyDelete
  16. na meg egyszer a kep
    http://kepfeltoltes.hu/111212/usdchf_www.kepfeltoltes.hu_.gif

    ReplyDelete
  17. Charlie, nem próbálod ki az újfajta képfeltöltést ? Mert így pl. Ad nem tudja megnézni/hozzászólni, ha csak telefonról követi az eseményeket

    ReplyDelete
  18. mondtam hogy nem vagom,egyszer probaltam de valami html hibat irt..charlie..

    ReplyDelete
  19. Segítek, ha gondolod. A lényeg, hogy van a varázs kód, ahova a két zárójel közé tudod betenni a képfeltoltes.hu által adott link-et, míg a ">" és "<" jelek közé a képed egy szabadon választott elnevezését tudod beírni. Már próbáltam elküldeni a varázskódot, de már nekem is képként értelmezi a kommentemben levő kódot, tehát inkább az eredeti bejegyzésből lehet kimásolni.

    ReplyDelete
  20. sziasztok,

    charlie, http://buxelliott.blogspot.com/2011/12/csatolt-kepek-megjegyzesekben.html

    URL of target site helyére http-vel együtt a link
    anchor text helyére az elnevezés

    r

    ReplyDelete
  21. ok..eljutok ide a keppel...mi a kovetkezo..charlie
    http://kepfeltoltes.hu/index.php

    ReplyDelete
  22. ezt a linket bemásolod a képletbe "URL of target site" helyére, az idézőjelek közé, mert az idézőjelek maradnak.
    az anchor text felirat helyére beírod az elnevezését az elemzésednek, pl.: bux 5 perces 2011.12.12.
    semmi mást nem kell változtatni a képleten.
    a képlet ott van ad bejegyzésében

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Sziasztok!

    Reflektálok:

    Ha nem túl hosszú az elérési útvonal (teló képernyőn egy sor, akkor rá tudok linkelni, ha hosszabb akkor nem)

    Szabin vagyok és a délután hátralévő részében gép előtt is :o)

    Charlie! Hírek! Ejnye, bár ha a lefelé jövő korrekció c hullámára gondolok és arra, hogy ED lesz, akkor ahhoz épp hogy kellenek a hírek, illetve egy hír elindíthatja el a mozgást.

    ReplyDelete
  25. Új ábrák, új bejegyzés!
    A hirdetés alatt!

    ReplyDelete