Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. december 12., hétfő

Bux várakozás az 50. héttől

Órás ábrát szemlélve - tanulva a múlt heti problémákból - két irányra teszek fel alternatívákat. Pirossal az alternatív verzió, ahol a piac még a korrekció állapotában van és a korrekció egy dupla ZZ formációt ölt. Ha ez így van akkor ideálisan a pirossal jelölt téglalapba esik bele a piac.
A másik verzió, ami még mindig az elsődleges alternatíva, nagyjából 1%-kal adok neki nagyobb esélyt. E szerint a korrekció kész és már a felfelé tartó impulse hullám épül.

Bux órás chart:Most nem írok róla mélyebben, de felteszem a napos és hetes ábrákat is. Minden a várakozások szerint ment, annak ellenére, hogy a piac lefelé vette az irányt.

Bux heti chart:


Bux napi chart:


27 megjegyzés:

 1. Lacika írta:

  Sziasztok !

  Ha mennénk tovább lefele, több ok miatt, én egy ED-t tudnék elképzelni. Ezen ED verzió alapján az 1. hullámot már kiépítettük, 2-ból még egy kicsi lehetne hátra felfele (17.250-17.300-ig is akár), majd enyhe csökkenés tovább :

  BUX hati 60 ED verzio

  VálaszTörlés
 2. (Bocs, Ad, rossz jegyzethez írtam !)

  VálaszTörlés
 3. én kérek bocsánatot a linket nem másoltam jól

  azért tettem át, mert a hírdetés sokáig lesz fent és zavaró lehet majd... Töröltem a bejegyzés lehetőségét, nem lesz vele gond

  VálaszTörlés
 4. (a képek belinkelésével kapcsolatban, lehet érdemes lenne oldalra kitenni a blog-on, hogyan lehet képet beilleszteni - mobilról is látható módon - a képletet)

  VálaszTörlés
 5. otp...dupla zz vegkifejlet?..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/111212/OTP1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 6. aud/usd...usd/cad...aud/yen...rovidre benne van aud es cad gyengules de komoly bikafuttatast sejtetnek a chartok a korrekciok utan..charlie..

  VálaszTörlés
 7. Igaz, Charlie, mintha BUX-ban, OTP-ben is lehetne érezni a feszültséget, hogy hamarosan kilőhetünk fölfele, addig meg mindenki vár még.

  VálaszTörlés
 8. BUX hati ED verziót nem is követem tovább, akkora a tér felfele, és viszonylag pici hasznot lehetne szerintem megszerezni lefele - nehogy félrevezessen valaki egy ilyen verzió

  VálaszTörlés
 9. kivancsi vagyok..ha az eu summit keptelen volt katalizator lenni a harmadik hullam indulasahoz,vajon milyen hir fog jonni beinditani?..charlie..mindjart lecsesz ad hogy ahhoz nem kell hir:)

  VálaszTörlés
 10. Mondjuk ha most a (C)/2 ér véget, nem biztos, hogy kell hozzá hír szerintem. 2-es hullám sokszor úgy ér véget, hogy elhal a forgalom a 2. végén - érdeklődés hiányában elmarad a 2. hullám további folytatása.

  VálaszTörlés
 11. lacika..a te olvasatodba a bux melyik hullamot csinalja az ed-ben?..charlie..

  VálaszTörlés
 12. olasz 10eves ujra 7% felett..ez nem jo ...nagyon felulteljesitunk..lehet eloreszaladtunk az elmult napokban..charlie..

  VálaszTörlés
 13. Amúgy bízok én ezek tehetségében, bármikor 2 perc alatt ki tudnak találni egy világmegmentő/világromboló hírt, egy ilyet már kisujjból kiráznak - persze tőzsdei kereskedési szünetben közölve :)

  VálaszTörlés
 14. Kis tf-en, szerintem (C)/2/[c]/(3)/b-ben lehetünk most - de más verziót is el tudok képzelni hasonló végső célár tartománnyal (16.550-16.850).

  VálaszTörlés
 15. usd/chf 4 oras....meg egy csucs es eloall az altalam csak negy puklis-nak hivott divergencia...regen figyelem az ilyeneket...soha nem lattam meg otost ilyen nagyobb tf-en,de azt igen hogy negyesbol jott a gyors mozgas elleniranyba...ennek inverse az eur/usd...a tobbit hozza lehet kepzelni...csak mukodjon most is szepen ehttp://kepfeltoltes.hu/111212/usdchf_www.kepfeltoltes.hu_.gifz a divergencia..charlie..

  VálaszTörlés
 16. na meg egyszer a kep
  http://kepfeltoltes.hu/111212/usdchf_www.kepfeltoltes.hu_.gif

  VálaszTörlés
 17. Charlie, nem próbálod ki az újfajta képfeltöltést ? Mert így pl. Ad nem tudja megnézni/hozzászólni, ha csak telefonról követi az eseményeket

  VálaszTörlés
 18. mondtam hogy nem vagom,egyszer probaltam de valami html hibat irt..charlie..

  VálaszTörlés
 19. Segítek, ha gondolod. A lényeg, hogy van a varázs kód, ahova a két zárójel közé tudod betenni a képfeltoltes.hu által adott link-et, míg a ">" és "<" jelek közé a képed egy szabadon választott elnevezését tudod beírni. Már próbáltam elküldeni a varázskódot, de már nekem is képként értelmezi a kommentemben levő kódot, tehát inkább az eredeti bejegyzésből lehet kimásolni.

  VálaszTörlés
 20. sziasztok,

  charlie, http://buxelliott.blogspot.com/2011/12/csatolt-kepek-megjegyzesekben.html

  URL of target site helyére http-vel együtt a link
  anchor text helyére az elnevezés

  r

  VálaszTörlés
 21. ok..eljutok ide a keppel...mi a kovetkezo..charlie
  http://kepfeltoltes.hu/index.php

  VálaszTörlés
 22. ezt a linket bemásolod a képletbe "URL of target site" helyére, az idézőjelek közé, mert az idézőjelek maradnak.
  az anchor text felirat helyére beírod az elnevezését az elemzésednek, pl.: bux 5 perces 2011.12.12.
  semmi mást nem kell változtatni a képleten.
  a képlet ott van ad bejegyzésében

  VálaszTörlés
 23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 24. Sziasztok!

  Reflektálok:

  Ha nem túl hosszú az elérési útvonal (teló képernyőn egy sor, akkor rá tudok linkelni, ha hosszabb akkor nem)

  Szabin vagyok és a délután hátralévő részében gép előtt is :o)

  Charlie! Hírek! Ejnye, bár ha a lefelé jövő korrekció c hullámára gondolok és arra, hogy ED lesz, akkor ahhoz épp hogy kellenek a hírek, illetve egy hír elindíthatja el a mozgást.

  VálaszTörlés
 25. Új ábrák, új bejegyzés!
  A hirdetés alatt!

  VálaszTörlés