Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 4 October 2011

Irány a célárzóna

A két napja felrakott célárzónákat eléri ma a piac szvsz. Utána szerintem egy kis emelkedés jöhet, de az már nem long belépő. Vészesen leutánozta a piac Cimballi elképzelését, nem árt az óvatosság.

OTP órás chart:

Bux1112 órás chart:



Figyelem! Az ábrán rajzolt célárzóna rossz, a helyes 15.000 környéke, tehát nem 61,8% hanem 78,6%! Sajnos nem tudom javítani.

Vegyük észre, hogy hamarosan vége a korrekciónak, azaz jöhet egy 5. hullám lefelé és még hiányzik egy kimerülési rés is. Este megnézem részletesen a grafikonokat, találok e valamilyen ultra medve számozást. Az OTP esetében érdemes elővenni Szarvasvadász számozását, mert emlékeim szerint nagyon medvés...

Addig is nyitás vszinu réssel, majd irány a célzónák által mutatott terület, ahonnan jöhet az emelkedés, ideális esetben a korábbi lokális csúcs fölé. Számolnék azzal is, hogy megjelenhet egy bearish slingshot, de ezzel még várjunk.

Nem köteleztem el magam az ultra bearish scenárió mellett, egyenlőre figyelek. A célzónák elérése után, akár egy 3 hónapos, december végéig tartó emelkedés is benne lehet a pakkliban, egy csonka 5. hullámmal a buxban, az OTP akár teljes is lehet. Abban az esetben, amikor kétségek vannak nyitottnak kell lenni, a másik irányba is. Várjuk meg még a piac eldönti mit akar....

8 comments:

  1. Sziasztok!

    400 pontos rés meglesz?
    imi-boy

    ReplyDelete
  2. üdv Boy

    Jó lenne, érdekes helyzet van elég erős s BUX minden index az el múlt 1 hétbe 7-8%-ot eset a Bux ezt ki oldalazta. Ne hogy egy slukra ígyuk a levét.
    A biomed jó kis részvény szépen termel, nagyon elégedett vagyok vele eddig.

    TWER

    ReplyDelete
  3. sp ben kozel a hetes fibo fan 38.2 es eleg szepen tiszteli ezeket a szinteket...a 2008as esesnel is tamaszt nyujtott nehany hetre..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/111004/S_P_500_HETI54_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  4. Üdv Twer!

    Gratulálok hozzá! Én csak nézelődtem tegnap, nem léptem semerre. Lehet ma is ez lesz.
    boy

    ReplyDelete
  5. üdv

    Igen erős a MOl és a Ricsi szvsz 15200 körül fordulat, ki véve persze cimbi extra barish verzió esetén. De szerintem ma az SP csak le szúr 1080-ig és fordul. Kár hogy nem leszek mert itt jó long be lépők vannak.

    TWER

    ReplyDelete
  6. Sziasztok ! FYI - 1 percesen lefutott tegnap késő délután óta egy ötös hullámsorozat.15.786-tól 15.307-ig.

    ReplyDelete
  7. üdv lacika

    Most meddig megy északnak szerinted 3 hullámba esetleg 15600-ig

    TWER

    ReplyDelete
  8. OTP szerintem:
    c hullám le, reggel, korrekció B hulláma kész, C felfelé első hulláma 1 hullám LD, közben lefutott 2-3-4-5 és most a korrekció A-B-C formáció utolsó hullámában lehetünk, kis tf-en, de nem láttok normális grafikont! Jöhet egy emelkedés..

    ad

    ReplyDelete