Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. október 25., kedd

Bux - gyors

A kis négyzetbe azért csak beleszúrt.

Bux napos chart:


Bux órás chart:

22 megjegyzés:

 1. Üdv. mindenkinek. Láma vagyok.
  Nem tetszik nekem Daneric "sietése". Az rendben van, hogy két különböző index, de hogyan tudunk mi normális "B"-t csinálni, ha SP közben elkezdi a C/3-at húzni fölfelé? Tudunk ennyire ellenük menni? Márpedig Daneric szerint szűk 30 pontot jöhetnek még lefelé, és fordulniuk kell. Lehet ma lezavarjuk a komplett B hullámot egy nagy szakadással? Akkor ma lehet OTP felfüggesztés? Különben nehezen jön össze a 3000 időhiány miatt. Vagy nálunk is kicsi lesz a B hullám? Vagy van olyan alternatív számozás, ami szerint már C-ben vagyunk mi is? Bevallom most Daneric bevitt az erdőbe. Lélekben már készültem egy 17k netán 16k alatti hatira. Elbizonytalanított. jobb lett volna meg se nézni :)
  Láma

  VálaszTörlés
 2. Szia Láma!

  üdv a blogon.

  Ne aggódj, szerintem más timeframe-re olvastad a c hullámot. Más piac és az elemző is tévedhet! Csak a nagy fordulatok esetében állnak össze a piacok.

  ad

  ad

  VálaszTörlés
 3. Yo reggelt

  látom más is ébren van már vagy még? :-)

  ha jól sejtem, akkor nem a tetőt akarjuk elcsípni, hanem megbizonyosodunk róla, hogy már esik, és 'visszatesztben' veszünk. (shortot természetesen) Ezt hívják pullback-nek??
  Persze az ügyesebbjei akkor már bővítenek...

  szép napot mindenkinek, és sikeres kereskedést

  csabesz

  VálaszTörlés
 4. Szia Csabesz!

  Aki akkor bővít, hát, érdekes kereskedési stratégiája van...
  Türelem, korrekció nem gyors!

  ad

  VálaszTörlés
 5. Üv Láma mester!

  Végre előbujtál a barlangból..
  látom megy még az elliott fejtörés.. ezért számoztál nálam mindig szigorúan.. na de csak igazoltak a hullám elméleteim akkortájt is, ha még át van erőltetve is ,-)

  Hathor

  VálaszTörlés
 6. Egyébként meg Yo reggelt Bux spekik!
  Munkára fel!

  Mi lesz ma?
  Most nem vagyok még formában, nem néztem körbe.
  Előrejelzést még nem tudok adni. Látom Ázsia vegyes, a tegnapi USA berakás után, de alapvetően nullán vannak az Ázsiai indexek kivárásban. Futik is hasonló képet mutatnak, S&P van kicsi pluszban futija szerint a tegnapi 2%os bedobása után Buxunk tegnap pluszban zárt, hatink negatívba, mínuszos KTval. Veszélyes, mert 200pontos Bux esésnél is simán maradhatna KT szerint itt a hati árfolyama. Na de ideges kis spekik tolni akarják már neki, nemm bírnak magukkal, ütik a vasat amíg tudják, csak ezzel generálják SChez a lehetőséget. Shanghai 1.4%pluszban, sydney, bombay 0.3%körüli pluszban.
  Többi 0-0.3%mínuszban. EUR/USD jól tartja magát 1.39es szinten, látok ott fej-vállat is, meg fordítottat is, meglátjuk merre az arra.
  EUR/HUFunk tegnap megcsinálta a 298as szintemet, ma is 297.8on van.
  Futures indikátorok pluszban 0.3-0.6%os átlagban, ami kb tegnapi záró szintjeinket sejteti.

  VálaszTörlés
 7. Megint nem írtam alá.. :D
  Hathor

  VálaszTörlés
 8. Na ahogy vártam, ott vagyunk ahol tegnap voltunk, helyzet változatlan. Remek megérzések minden reggel. Az euros tárgyalások kimenetelét sajnos nem tudom, így megvárjuk mit mutatnak rá a chartok.

  Hathor

  VálaszTörlés
 9. Nálam emelkedés, majd kemény esés lehet belőle...
  ad

  Grafikon alapján mondom, kell még egy felfelé menő impulse...

  ad

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok !

  Szerintem a mai nap egy nagy kérdése BUX hatiban, hogy a 18.150-17.725 - ig terjedő csökkenés 2-es hullám volt-e. Ha igen, akkor jöhetnek majd Ad magasabb célárai később (18.500 környékén). Illetve OTP-ben, és MOL-ban is teljesíthetők majd Ad célárai (remélem, jól emlékszem Ad céláraira). Hamarosan kiderül majd ma, hogy 2-es volt-e

  VálaszTörlés
 11. EUR/HUF chartom:

  http://postimage.org/image/z2z8wheiz/full/

  Fent pirossal dupl a csúcs, jobb csúcsban egy fej-váll lehetőség, ami számomra forint erősőödés mutathat.

  VálaszTörlés
 12. OTP-nél erős gyanúm, hogy olyan magasra max. egy kiszúrás lehet, ha ED a vége, nagyon tapad a napos fibo szinthez, csak spike lehet. ad

  VálaszTörlés
 13. Szia Hathor!

  Csinálj egy google hozzáférést, maradj bejelentkezve és akkor automatikusan kiteszi, hogy ki vagy.

  ad

  VálaszTörlés
 14. üdv AD

  Más elemzői véleményeket olvasva azt írják ha innen tovább emelkedünk akkor már 20000-ig meg sem áll az index. Tehát akkor ezek szerint, hogy fog össze jönni az esés nem nagyon látom? Ha a MOL célárad teljesül mát ott is 20000-ről beszélnek. Amit sajna Deneric elemzése is támogat, nem nagyon akarom elhinni ha az SP-be ekkora szufla van a BUX nem emelkedik.

  TWER

  VálaszTörlés
 15. Olvastam fórumokon, hogy DAXot shortolnák már.
  Megnéztem napos képét hogy mi indokolja?
  Vannak itt Dax kereskedők ez kiderült tegnap.
  Én nem kereskedem rajta, de követésre megnézem, indinek használom. Napos képe nektek mit fest? Én rajzoltam egy fülescsészét bele.

  http://postimage.org/image/r0dr1j49l/full/

  egyébként a fül most még pici, így ha leverik hosszabb fülre MACD szerint is beleférne nekem.

  Mit szóltok hozzá?

  Hathor

  VálaszTörlés
 16. Sziasztok!
  Szia Twer! Tegnap már nem voltam gépnél, azért nem írtam!
  Véleményem? Elvileg lefele várnám!
  Most úgy nézem sokan zárták a shortjaikat és lehet majd most kezd el, menni lefelé csak még húzzák az idegeket, pozikat, stopokat!
  Nem tudom mi lesz ebből, de ha ez elkezd esni 16800 vagy 3000-nél otp nem fog megállni az tuti!
  A blog hatására kb 3000-nél túl sok lesz majd a longos, akit majd ki kell rázni be kell ijeszteni 2300-2500!

  Tudom nem jó vélemény a pozik helyzetéről beszélni mennyi a longos, shortos, de nem hinném, hogy nincs hatással a chartok alakulására! Véleményem Pl: nézd az sp-t ott mindenki az esésre vár tele shorttal nem hiába nem tud esni.
  Mindenki csak találgat mi lesz! Sorra számozzák újra az sp-t is (Én már senki véleményét nem olvasom!) és még a végén bejön, bejött a Twer és Én általam festett 1250-1270-ig szint, de nehogy még a 1290-et is elérje!!!

  Azért az sp-ről írtam, mert nem vagyok benne ebben a káoszban, de látszik, hogy megy a "kirázás"!

  Naitssz

  VálaszTörlés
 17. Hát, ha a 18.150-17.725 - ig terjedő csökkenés "2"-es hullám lett volna, akkor utána 17.725-től mostanáig egy "1"-es hullámot kellett volna csinálnia. Nem úgy néz ki szerintem. Ezek alapján hamarosan mehetnénk egyelőre legalábbis 17.700 alá.

  VálaszTörlés
 18. Szia Hathor!

  Nekem nem annyira tetszik :) TA alakzatokban sem vagyok teljesen otthon, de egyes szakirodalmak szerint ez trenderősítő alakzat, és a forgalomnak sem így kéne alakulnia. A célár ebből min. 6800 körül lehet, ami +12%, ilyen emelkedéssel SP (meg főleg nasdaq100) új csúcsra menne. Én még nem shortolom, de már nagyon viszket a tenyerem...

  Üdv,
  Jani

  VálaszTörlés
 19. Jani!

  Ez egy soeki véleménye amit írsz.. elfogadom, Te nem hiszel benne. Nekem sok chart egybe vág. Ahogy látom túl rövid chartokat nézegettek, már percesig lementek, iszonyat káoszt okozva ezzel magatokban. Már Ad is másképpen nézi a chartokat, amióta felraktam a felfutó nyolcas szerkezetet 3éves távon, meg a fél éves lefutó 5ös szekzetet A-B-Cben.
  Ezért ingadózik a tőzsde, mert mindenki mást gondol. Van aki elliott alapján, van aki a reggeli taxis tippje alapján, van aki a hentes bácsi ajánlása alapján. Nekem a chartjaim felfele mutatnak, de hosszabban, annyira hosszan, mint ez a dax chart, de ettől a fordított fej-vállam jobb vállában vagyunk, amibe belefér egy csökkenés még B.pont szerint a lefele tartó 8as szerkezetben.

  Tegnapi fordított fej-vállas Buxom dax mellé


  http://postimage.org/image/9dutbqgpr/

  hathor

  VálaszTörlés
 20. Üdv. Hathor

  ad:

  Pont ezen gondolkodtam az éjjel. Ha feltételezzük, hogy senki nem téved, hogyan tud a két index összeállni a kék 2-ig, ha mi még látványosan lemegyünk B-be?

  Ezeket néztem:

  http://3.bp.blogspot.com/-L5ks3nHcdhU/TqXFYiPriHI/AAAAAAAAKFE/elTonUrjx34/s1600/spx60.png

  http://4.bp.blogspot.com/-NkoTah1yOXI/TqcWNkFGb0I/AAAAAAAAKGU/h9q4mtaH-hg/s1600/spx5.png

  Láma

  VálaszTörlés
 21. Hathor!

  Ha megnézed a tegnapi ábrámat, akkor láthatod, hogy én inkább hosszab időtávokat nézek. Ha felteszzük, hogy jó az a számozás, még akkor is mehet felfele akár 6700-ig is, elliott szabályaiba még belefér. De akár készen is lehetett tegnap a (2) hullám és indulhat lefele a (3). Most nyilván a legjózanabb döntés megvárni ezt az EU csúcsos dolgot. Azt hiszem ezt is fogom tenni, addig csak figyelek. A másik (ez abszolut szubjektív érzés), hogy a dax most egy olyan "szűz" zóna alatt van közvetlenül, ahol alig volt kereskedés hosszú időre visszatekintve, tehát 6100-6500 között. Az augusztusi esésben kb. 2 nap alatt átzuhant itt, mint a kő, és ment is tovább még bő 1000 pontot, és most idáig sikerült visszakorrekciózni. Illetve tavaly április-október között fél évig küzdött a 6350 körüli ellenállással, majd átvitte. Azóta egyszer járt itt, akkor is átzuhant rajta. Szóval én ezt a zónát most egy nagyon erős ellenállásnak tekintem. A harmadik, amire gyakorlatilag az egész spekulációm épül, hogy bear piac van, májusban volt a trendforduló, és az esés java még hátravan.
  Persze, ha nem így lesz, és bukom, akkor csak magamat fogom szidni, vagy időben felismerem a helyzetet, és lépek.

  Üdv,
  Jani

  VálaszTörlés