Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 8 April 2011

Sentiment

A napokban feltett kérdéskört járja picit körül az alábbi cikk. Link

9 comments:

  1. üdv AD

    Meg kell vallanom őszintén engem is hatalmába kerített a bull piac már én is a buxnál 25700 sőt onnan számolva kettős mélypont 30000 célárakat látok. Ezek persze érzések és ezen a ponton azt mondom stop az érzésnek semmi felelőtlenség. Így is jön néha. Megvárom mit lép a piac a korrekció mértékéből úgyis ki fog derülni hogy felfele vagy lefele lesz a menet utána.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Hidd el más is így van ezzel, én is számolgattam, hasonló célárakat..., de egyenlőre nem tudom felrajzolni úgy, hogy jó legyen. ad

    ReplyDelete
  3. üdv AD
    Ismered az ELLIOTT WAVE ÉL oldalt eszméletlen bika piacot jósolnak, nagyon hosszú időre. kik ezek tudsz róluk valamit mennyire be váltak az eddigi előre jelzéseik. Bár őszi bejegyzésüket megnéztem az eddig klaffol. Ha tudsz valamit róluk írd meg. Kösz.

    TWER

    ReplyDelete
  4. Szia Twer!

    Nem, tudnál egy pontos címet (www....).
    Köszi!

    ad

    ReplyDelete
  5. http://caldaro.wordpress.com/2011/02/1eekend9/w-

    ReplyDelete
  6. http://caldaro.wordpress.com/2011/02/1eekend9/w-update-281

    Bocs talán ez jó

    ReplyDelete
  7. Sziasztok!
    Bal oldalon lehet válogatni kedvenc blogok,ha erre gondoltok

    http://pugsma.wordpress.com/

    http://caldaro.wordpress.com/

    ReplyDelete
  8. Egyébként nagyon úgy néz ki,hogy a kintieknél is mind bull!Ápr.9 névtelen bejegyzésemhez
    pugsma az fizetős,...nélkül,sajnos most már csak egy héten egyszer közli a meglátását utólag

    ReplyDelete
  9. Caldaro-val vigyázni, mert ez a számozás egy ultraagresszív bullish értelmezés, amivel 5-6 kereskedési napon belül felfelé kell robbannia az indexeknek, minden eddiginél nagyobb volumen és több százalékos index-rések sorozata mellett. Valamikor a héten összefoglalom, hogy mit nem vesz figyelembe az úr, amivel alapvető tévedésben van, de erről majd csak akkor fogunk megbizonyosodni, ha nem jün ez az említett kitörés. Röviden sem a volumen, sem a szentiment, sem pedig a market breadth indikációk nem támogatják amit mond.

    Amikor az ilyesmit elhiszik az emberek, sőt már elliottosok is, akkor nagyon, de nagyon közel a fordulat. Magam a grafikonok alapján azt mondanám, hogy 20-25 kereskedési napon belül, de ezek szerint lehet hogy csak 2-4??

    ReplyDelete